Facebook Pixel Κράξιμο στους ξενύχτηδες…
Life
| 2011-02-07 20:59:00

Κράξιμο στους ξενύχτηδες…

Κράξιμο στους ξενύχτηδες…

Τα έχωσε κανονικά ο Μανόλο Χιμένεθ για την εξωγηπεδική συμπεριφορά των τριών ποδοσφαιριστών που διασκέδασαν στο Villa Mercedes μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη.

Μετά τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος είχε τετ α τετ με δύο (Γιάχιτς, Μπερνς) εκ των τριών ξενύχτηδων, τους την είπε και ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ζήτησε να σεβαστούν τη φανέλα.

«Έμαθα τι έγινε μετά το παιχνίδι. Δεν είναι η καλύτερη εικόνα για την ομάδα μας. Εγώ μετά το ματς, πήγα έφαγα και πήγα στο σπίτι μου. Δεν είχα όρεξη να βγω να διασκεδάσω… Εσείς είχατε; Δεν έχω πρόβλημα να βγαίνετε να διασκεδάζεται, αρκεί να έχουμε κερδίσει. Να μπορείτε να διασκεδάσετε και εσείς κανονικά. Τώρα χάσαμε και κάποιοι βγήκαν να ξενυχτήσουν… Όταν χάνουμε δεν είναι σωστό αυτό. Πρέπει να σέβεστε την φανέλα, τον κόσμο και την ομάδα. Σας βλέπει ο κόσμος και δεν πρέπει να προκαλούμε. Αυτό είναι συμβουλής προς όλους, αλλά ειδικά για τους Γιάχιτς, Γκερέιρο και Μπερνς που ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων στην προπόνηση της Δευτέρας ο Χιμένεθ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags