08/02/11 - 14:35

Ο Σρόιτερ ξεκίνησε νέα σχέση! (ΦΩΤΟ)

Ο Αντώνης Σρόιτερ έχει ξεχάσει για τα καλά την Δήμητρα Αιγινίτη. Μετράει ήδη ένα μήνα σχέση με το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό, Μαρία Πατσά...

Ο Σρόιτερ ξεκίνησε νέα σχέση! (ΦΩΤΟ)
25.700views 0shares

Είναι μαζί και ερωτευμένοι. Ο Αντώνης και η Μαρία μετρούν ήδη έναν μήνα ανεπίσημης σχέσης. Ακόμη το ψάχνουν.

Βεβαίως και ταξίδια έχουν πάει μαζί-μικρές αποδράσεις σε βουνά της χώρας- και διασκεδάζουν όποτε μπορούν και το σημαντικότερο. Γελούν πολύ. Επικοινωνούν και αυτό φαίνεται.

Η Μαρία ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια να ασχολείται με το modeling. Πέρασε όμως αλλά δεν ακούμπησε. Έκανε κάποιες φωτογραφήσεις κατάλαβε όμως από νωρίς την μπίχλα του χώρου και αποφάσισε ν' αλλάξει ρότα και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Την θυμάμαι να συμμετέχει στο «Άννα» του Μανουσάκη και πριν λίγο καιρό ως guest στην πολυκατοικία να υποδύεται την κοινωνική λειτουργό.

Ο Αντώνης μετά τον χωρισμό του γύρισε πίσω στην παρέα της Απογευματινής. Τα φιλαράκια του εργένηδες και μη με τους οποίους διασκέδαζε. Την Μαρία την γνώρισε από κοινή παρέα και μετά από δύο εβδομάδες επικοινωνίας αποφάσισαν να κινηθούν σεμνά και ταπεινά από κοινού.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή γυναίκα στα 32 της χρόνια που πατάει στα πόδια της. Δυναμική, άμεση διακριτική. Μάλιστα ήταν εκείνη που φοβόταν περισσότερο από τον Αντώνη την έκθεση και δεν ήταν λίγες οι φορές που απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πηγή: gossip-tv.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ