Facebook Pixel Λάτρεια Πέκοβιτς για Ελλάδα, «μίσος» για… παπάκια
Life
| 2011-02-08 19:16:00

Λάτρεια Πέκοβιτς για Ελλάδα, «μίσος» για… παπάκια

Λάτρεια Πέκοβιτς για Ελλάδα, «μίσος» για… παπάκια

Αν και δεν έμεινε στην χώρα μας για πάρα πολύ, ο Νίκολα Πέκοβιτς δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα. Σε δηλώσεις του εύχεται να βγούμε το γρηγορότερο από την κρίση, ενώ θυμάται και τον… πανικό από τα μηχανάκια.
 

Ο «Πέκο», που πια αγωνίζεται στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μίλησε στη Star Tribune για τις διαφορές ανάμεσα στη ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ελλάδα, λέγοντας: «Ω, η κατάσταση εδώ είναι διαφορετική απ' ό,τι στην Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Τους αρέσουν όλες οι κουλτούρες. Οι ίδιοι έχουν τεράστια κουλτούρα. Γι' αυτό είναι υποχρέωσή τους να ξεπεράσουν τη μεγάλη οικονομική κρίση.

Έφυγα τη στιγμή που η κρίση πραγματικά τους χτύπησε. Είναι γεννημένοι για να διασκεδάζουν. Έχουν αυτή τη χώρα και τίποτε άλλο».

Υπάρχουν όμως και αρνητικά. Ποια είναι αυτά; «Ααα, στην Ελλάδα είναι τραγικά, επειδή έχουν χιλιάδες μηχανάκια. Ο καιρός είναι καλός κι από το Μάρτιο μέχρι το Νοέμβριο τα οδηγούν. Πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ από άκρη σε άκρη, αφού είναι παντού. Εδώ υπάρχουν μεγάλες λεωφόροι, με τρεις και τέσσερις λωρίδες προς κάθε κατεύθυνση. Είναι πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags