Facebook Pixel Τα «έχωσαν» σε Μπιτσαξή και οι οργανωμένοι!
Life
| 2011-02-08 22:59:00

Τα «έχωσαν» σε Μπιτσαξή και οι οργανωμένοι!

Τα «έχωσαν» σε Μπιτσαξή και οι οργανωμένοι!

Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του Μπιτσαξή ήλθε και η σειρά των οργανωμένων να κατηγορήσουν τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, τον οποίο χαρακτήρισαν επικίνδυνο!.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια αγωνιστική περίοδο, κατά την διάρκεια της οποίας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, έχουν άψογη και παραδειγματική συμπεριφορά, τόσο στους εντός έδρας, όσο και στους εκτός έδρας, αγώνες του Ολυμπιακού, ο κ. Μπιτσαξής αναφέρεται, με δηλώσεις και ανακοινώσεις, στον ΟΣΦΠ και τον κόσμο του, βάλλοντας, ουσιαστικά, κατά της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ…

Το γεγονός πως δεν ενθυμούμαστε καμιά αναφορά του συγκεκριμένου «κυρίου», σε οπαδούς άλλων ομάδων, έστω κι αν εκείνοι έχουν προκαλέσει (και μάλιστα επανειλημμένως) σοβαρά επεισόδια, ασφαλώς και ΔΕΝ είναι τυχαίο…

Γι' αυτό ακριβώς, αισθανόμαστε την υποχρέωση σαν Θύρα 7, να δηλώσουμε και να ξεκαθαρίσουμε, πως ο κ. Μπιτσαξής, δεν είναι μόνο άσχετος με το αντικείμενο, με το οποίο οι ανώτεροι του, τον έχουν επιφορτίσει, αλλά είναι και εμπαθής απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του… Αν ήταν μόνο αυτά τα αρνητικά στοιχεία-χαρακτηριστικά, του γ.γ. Αθλητισμού, ίσως, να μην άξιζε να πάρουμε θέση και να ασχοληθούμε μαζί του.

Οι νέες δηλώσεις , όμως, οι οποίες αφορούν τον ΟΣΦΠ αποδεικνύουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, αφού είναι αναμφίβολο, πλέον, πως οι δηλώσεις του, αλλά και η γενικότερη στάση-θητεία του, μόνο την βία προκαλούν!

Ο κύριος Μπιτσαξής, θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι η απροκάλυπτη και προκλητική συμπεριφορά του, προς τον Ολυμπιακό καθώς και η αναμφισβήτητη ύπαρξη «δύο μέτρων και δύο σταθμών», δημιουργούν και καλλιεργούν αισθήματα ΟΡΓΗΣ, με… απρόβλεπτες συνέπειες.

Είναι γνωστό, άλλωστε, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες»… Και αυτό είναι κάτι που, επίσης, θα έπρεπε να γνωρίζει ο… «επιλεκτικός» γ.γ.Α.

ΥΓ1: Μήπως η ευαισθησία του κ. Μπιτσαξή για τις «τέχνες και το θέατρο» προέρχεται από την επιθυμία του να ανελιχθεί πολιτικά και να προαχθεί σε Υπουργό Πολιτισμού; Αν πετύχει την αντί-Ολυμπιακή «αποστολή» του, μπορεί να συμβεί κι αυτό, ποιος ξέρει…

ΥΓ2: Την ίδια ώρα που οι θεσμικοί παράγοντες του ποδοσφαίρου προκαλούν την βία, οι οπαδοί του Άρη, λίγες ημέρες, μάλιστα, πριν από το παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στον ΟΣΦΠ, αναρτούν θέματα και εικόνες στην ιστοσελίδα τους, που όχι μόνο ΔΕΝ προκαλούν την βία, αλλά συμβάλλουν προς την εξάλειψη της… Τελικά, μάλλον, άλλοι έχουν το… όνομα (οι οπαδοί, δηλαδή) και άλλοι έχουν την… «χάρη» (οι αρμόδιοι, δηλαδή)».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags