Facebook Pixel Την «ψάχνουν» με Τζαβέλλα
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-09 00:17:00

Την «ψάχνουν» με Τζαβέλλα

Την «ψάχνουν» με Τζαβέλλα

Εντείνουν στον Ολυμπιακό τις προσπάθειές τους για τηναπόκτηση του διεθνούς αμυντικού Γιώργου Τζαβέλλα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. «Αγκάθι» οι απαιτήσεις του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα.

Η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλα εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να ανεβάσουν επίπεδο τον Θρύλο και παράλληλα να αποτελέσουν την βάση της νέας ομάδας, που θα έχει προοπτική για τα επόμενα χρόνια.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει ο Γιώργος Τζαβέλλας. Όπως είχε τονίσει το gazzetta.gr από τις 27 του περασμένου Δεκέμβρη, ο 23χρονος διεθνής αριστερός μπακ της Άιντραχτ ενδιαφέρει αρκετά τους Πειραιώτες, αφού διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα του τύπου του ποδοσφαιριστή που επιθυμούν να έχουν στον Ολυμπιακό. Θεωρείται από τους πλέον αξιόπιστους Έλληνες αμυντικούς, έχει να επιδείξει παραστάσεις από ένα από τα πιο αξιόλογα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ στα υπέρ της περίπτωσής του είναι και η ηλικία του.

Ο αντί - Μπράβο

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση της Άιντραχτ για την απόκτηση του. Οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου εξακολουθούν να έχουν υψηλές απαιτήσεις αξιώνοντας «ακατέβατα» 3 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς μπακ – χαφ, με την πειραϊκή ομάδα να κάνει προσπάθεια να ρίξει το κόστος της μεταγραφής κοντά στα 2 εκ. ευρώ.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή, όπου η υπόθεση του Τζαβέλλα είναι σε άμεση συνάρτηση με το μέλλον του Ραούλ Μπράβο. Το συμβόλαιο του Ισπανού μπακ – χαφ λήγει το καλοκαίρι και στην πειραϊκή ΠΑΕ σε καμία περίπτωση δεν φέρονται διατεθειμένοι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης με τις τωρινές απολαβές του, που φτάνουν τα 1,3 εκ. ευρώ…

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags