09/02/11 - 23:31

«Έχει κρίση! Δεν το πήρατε χαμπάρι;»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε τους ισχυρισμούς του Λάζαρου Γρύλλη για χρεωστούμενα των «κιτρινόμαυρων» στο ΟΑΚΑ! Διαφορετικές οικονομικές συνθήκες. "Συνεχίζουμε για Φιλαδέλφεια".

«Έχει κρίση! Δεν το πήρατε χαμπάρι;»
37.736views 0shares

Μετά τους ισχυρισμούς του Λάζαρου Γρύλλη για οφειλές της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε και επίσημα σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε! Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας κατηγορεί τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Σταδίου για κατάρρευση του ΟΑΚΑ και πολιτικές σκοπιμότητες! Μάλιστα οι ιθύνοντες της «Ένωσης», κάνουν αναφορά στην κρίση και τόνισαν ότι συνεχίζουν με όλες τους τις δυνάμεις για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα ακολουθήσει παιχνίδια μικροπολιτικής των εκολαπτόμενων πολιτευτών που βρίσκονται στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της συνεχούς κατάρρευσης του Σταδίου μόλις επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Αφού λοιπόν η διοίκηση του ΟΑΚΑ αποφάσισε να ασχοληθεί με τη λειτουργία του Σταδίου και τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ήταν καλό να γνωρίζει τους κανόνες συνεργασίας δύο μερών και τις συννενοήσεις που γίνονται με την Πολιτεία ως επίσημο προϊστάμενο όργανο του ΟΑΚΑ για σωρεία θεμάτων που μέχρι πρότινος δεν την απασχολούσαν λόγω πολιτικών αγώνων και συνδικαλιστικών εργασιών των μελών της.

Από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ περιμέναμε απάντηση στο εξώδικο που έχουμε αποστείλει για τα διαφυγόντα κέρδη της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη μη τέλεση του αγώνα με την Νταντί στη δηλωμένη έδρα της ομάδας μας και όχι ανακοινώσεις περί ήδη διακανονισμένων οφειλών.

Όταν το κράτος ζητάει επαναδιαπραγμάτευση των όρων δανεισμού από τους πιστωτές του και επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων του και όταν το ΟΑΚΑ σε τήρηση των νέων οικονομικών μέτρων προβαίνει σε μείωση μισθών των υπαλλήλων του και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας είναι τουλάχιστον τραγέλαφος η διοίκησή του να παραμένει αμετακίνητη στις συμφωνίες που έχουν γίνει έναν χρόνο πριν και κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες στη χώρα.

Για τους λόγους αυτούς συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανέγερση του δικού μας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εν κατακλείδι, δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλλάσεται παντώς νομίμου δικαιώματός της.

 

. .
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ