Facebook Pixel «Εκτός από τους αιώνιους, όλοι οι άλλοι είναι χάλια»!
Life
| 2011-02-10 00:04:00

«Εκτός από τους αιώνιους, όλοι οι άλλοι είναι χάλια»!

«Εκτός από τους αιώνιους, όλοι οι άλλοι είναι χάλια»!

Σε προηγούμενο θέμα, ο sportdog αποκάλυψε πως ο Ντρούκερ λέει σε συμπατριώτες του πως στον Άρη νομίζουν πως έχουν ακόμα τον Γκάλη και τον Γιαννάκη. Λέει κι άλλα και ο σκύλος τα μεταφέρει...

«Όταν μου έφεραν τον Ντάνστον, μου είπαν ότι είναι ο νέος Μάσεϊ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο πρόεδρος ξέρει μπάσκετ, αλλά πιστεύει ότι με 100.000 δολάρια μπορεί να αγοράσει τον Κόμπι. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει λεφτά και όλοι οι παίκτες έχουν τεράστιες καθυστερήσεις στους μισθούς τους. Όταν πας και λες "παιδιά τι γίνεται με το μισθό", σε κοιτάνε σαν να ζητάς το πιο παράλογο πράγμα του κόσμου. Αν βγάλεις τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όλη η υπόλοιπη ελληνική λίγκα είναι σε τραγική κατάσταση».

Το χειρότερο είναι ότι όσα λέει ο Ντρούκερ στους φίλους του στο Ισραήλ, δεν απέχουν καθόλου από την πραγματικότητα. Όχι ότι αυτό τον απαλλάσσει από τις ευθύνες, αλλά είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον Άρη των 21 τίτλων να βιώνει μια τέτοια παρακμή.

Επειδή ο σκύλος είναι παντού, σας αποκαλύπτουμε ότι από την αρχή της σεζόν, ο Άρης ουδέποτε κάνει προπόνηση για περισσότερη από μία ώρα, γεγονός που έχει προκαλέσει απορίες στους παίκτες που είχαν παραστάσεις από άλλες μεγάλες ομάδες. Άλλο Ντρούκερ άλλο Ζοτς.

Πριν τρία χρόνια ήταν ο Χέρμπερτ που καθυστερούσε το πούλμαν της αποστολής για να του κάνει μασάζ ο φυσιοθεραπευτής και τώρα είναι ο Ντρούκερ που είναι θιασώτης της ελάχιστης προπόνησης. Μόνο ο Λάζαρο Λέσιτς λείπει για να δέσει το γλυκό στον... Αυτοκράτορα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags