10/02/11 - 13:32

Χωρίς Alter αύριο!

Σε 24ωρη απεργία αποφάσισαν να προχωρήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στο Alter, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης που υπάρχει στις πληρωμές τους.

Χωρίς Alter αύριο!
27.580views 0shares

Τα προβλήματα για τους εργαζόμενους στο Alter φαίνεται όχι μόνο να μην έχουν τελειωμό, αλλά να έχουν πάρει κι έναν αδιέξοδο δρόμο ! Ετσι, μετά απο απόφαση της ΕΤΙΤΑ και της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισαν αύριο να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία, σε διαμαρτυρία φυσικά για την καθυστέρηση πληρωμών που έχει φτάσει στο μη περαιτέρω !

Οπως καταλαβαίνετε ,λοιπόν, αύριο από τις 5.00 το πρωί και μέχρι τις 5.00 το πρωί του Σαββάτου, δεν πρόκειται να βγουν στον αέρα ούτε δελτία ειδήσεων, ούτε εκπομπές, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου ! Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, λέει τα εξής :

"...Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε 24ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER», από τις 5.00 π.μ. της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2011 έως τις 5.00 π.μ. του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2011, σε απάντηση της αντεργατικής συμπεριφοράς της εργοδοσίας, που έχει αφήσει απλήρωτους τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το μήνα Ιανουάριο 2011.

Το Δ.Σ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER », ότι δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων με αποτέλεσμα να στερεί το μοναδικό πόρο διαβίωσής τους και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς συναδέλφους..."'.

Πηγή: tlife.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ