Facebook Pixel Να παίξουμε με την Κ17;
Life
| 2011-02-10 21:33:00

Να παίξουμε με την Κ17;

Να παίξουμε με την Κ17;

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης διασκεδάζει με τις «ερυθρόλευκες»... κωλοτούμπες στο θέμα του Γιάννη Κόντη, αλλά και τις απόψεις τους ότι ο Άρης πρέπει να κάθεται και να… χάνει από τον Ολυμπιακό.

Πάντα τις ημέρες πριν από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό διασκεδάζω διαβάζοντας ορισμένους από τους καλούς συναδέλφους που τείνουν να ξεπεράσουν ακόμα και τους ομολόγους μου στους δύο αυτούς μεγάλους συλλόγους της πρωτεύουσας.

Μπορείς να αλιεύσεις πολλά και διάφορα πριν από αυτά τα παιχνίδια. Καταρχήν δεν πρέπει να συγχυζόμαστε με αυτά που διαβάζουμε από ανθρώπους που γράφουν για αδικημένους κόκκινους και πράσινους. Πλέον στην κυριολεξία γελάω απίστευτα όταν διαβάζω για… σφαγές των κόκκινων, μπλόκα εναντίον των πράσινων, πράσινους σφαγείς των κόκκινων και κόκκινους εντολοδόχους εναντίον των πράσινων.

Ενίοτε για την αλληλοεξόντωσή τους χρησιμοποιούνται και άλλες ομάδες. Ενίοτε χρησιμοποιείται και το όνομα κάποιας ομάδας. Τον ΑΡΗ ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατάφερε να τον εντάξει σε κάποιο άρμα. Ακόμα και σε χρονιές με διοικήσεις που άγονταν και φέρονταν σε άρμα άλλου συλλόγου ο ΑΡΗΣ δεν ανέβηκε λόγω ακριβώς της στάσης του κόσμου του.

Χθες και σήμερα παίχθηκε ένα ακόμη επεισόδιο στην προσπάθεια λασπολογίας. Ορισμένοι ανακάλυψαν ότι ο Κόντης ήταν με τον Πατέρα και μάλιστα τους άκουσαν κιόλας να μιλάνε με τον Θανάση Αθανασιάδη για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Η γκέλα και η ξεφτίλα τους όμως ήταν πολύ μεγάλη καθώς την ώρα που τοποθέτησαν τον Κόντη στο σπίτι του Πατέρα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ βρίσκονταν με τον Καραχάλιο του Ολυμπιακού στην Γενεύη!!!

Σκεφτείτε όμως να ήταν ο Κόντης σπίτι του και να έβλεπε τηλεόραση πώς θα μπορούσε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Από την λάσπη πάντα κάτι μένει και είναι αλήθεια ότι όλο αυτό το λασπολόγιο σε σχέση με Κόντη και Πατέρα από την μία προέκυψε για να καλύψει τις κουμπαριές που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και από την άλλη για να εξυπηρετούνται ορισμένοι καλοί συνάδελφοι που έχουν ως μόνο στόχο το τάισμα του παπά στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι ο ΑΡΗΣ θα παίξει για τον Παναθηναικό. Τόσο μεγάλος ήταν ο παπάς και η ξεφτίλα που σήμερα ακόμα και αυτοί που πρωτοσέλιδα έγραψαν το θέμα αναγκάστηκαν να παραδεχθούν ότι ποτέ δεν συνέβησαν όσα χθες υποστήριζαν.

Όλοι αυτοί απλά δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο ΑΡΗΣ παίζει μόνο για την πάρτη του και για κανένα άλλο. Εδώ όμως έχουμε ξεφύγει. Έφτασαν σήμερα στο σημείο να γράφουν ότι ο Μιχαλήτσος επέλεξε να αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό ο Φατί και ο Μίσελ και να εκτίσουν την τιμωρία τους σε άλλα ματς.

Συγνώμη βασικά που θα κατεβεί ο ΑΡΗΣ για να παίξει κιόλας με την πρώτη ομάδα. Να πούμε τον Μιχαλήτσο να κατέβει με τον Αγγελούδη και τον Μπουγαίδη ή μάλλον επειδή τα παιδιά έχουν γίνει επαγγελματίες να πούμε στον Στέφανο Γιώρη να κατεβάσει την Κ17.

Δεν φτάνει που κάθε χρόνο με τις κατακόκκινες σφυρίχτρες είχε βαρεθεί να χτυπά μούφα πέναλτι ο Τζόλε. Δεν φτάνει που τα κατακόκκινα κοντάρια σηκώνονταν όποτε έφευγε παίκτης του ΑΡΗ απέναντι από τον Νικοπολίδη, αλλά δεν κουνιόντουσαν όταν Τζιοβάνι και Κοβάσεβιτς ήταν δυο μέτρα μπροστά. Δεν φτάνει που τιμωρούνταν ο Ολυμπιακός και όριζαν το ματς στον Πύργο (!!!) κι την άλλη φορά τιμωρήθηκε ο ΑΡΗΣ και το όρισαν στην Μυτιλήνη (!!!). Δεν φτάνει που από τις «σφαγές» κάθε χρόνο ακόμα το αίμα τρέχει, γράφουνε ότι είναι και κακό που ο ΑΡΗΣ θα παίξει με τους βασικούς του.

Θα μου πεις τα 5 τελευταία χρόνια βασικοί και αναπληρωματικοί τον έχουν εύκολα τον δαφνωστεφανωμένο. Ας κοπιάσουν και το Σάββατο τα παιδιά…

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός με τον Βαλβέρδε έχει μία ταυτότητα στο παιχνίδι του. Ο ΑΡΗΣ όμως είναι από τις ομάδες που έχει βρει το κουμπί του. Αν ο ρέφερι μοιράσει το παιχνίδι στα ίσια και με δεδομένη την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του ΑΡΗ, υπάρχει η δυνατότητα το πάθος και η δύναμη των παικτών του ΑΡΗ να υπερκεράσουν την ποιότητα ορισμένων παικτών του Ολυμπιακού. Παράλληλα σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν παίκτες στον ΑΡΗ που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Κι ξέρουν καλά ότι το Σάββατο είναι η μέρα τους…

Υ.Γ.1 Προσωπικά θεωρώ ότι ο Σιδηρόπουλος είναι καλός διαιτητής. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να τον παρομοιάσω με κάποιον από τους Ντάκο, Ζωγράφο, Χαραλαμπίδη, Παμπορίδη. Προσωπικά θέλω να σημειώσω προς τα… κοντάρια να είναι προσεκτικοί και να σημειώνουν ότι ακριβώς συμβαίνει. Γιατί χθες ξαναείδα το παιχνίδι πέρσι με Παμπορίδη (και την χερούκλα του Ντουντού που δεν είδε) και στο τέλος με αυτά που υποδείκνυε ο Γενναίος… έχασα δυο κιλά (σκέψου τι έκανε…)!

Υ.Γ.2 Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κάρλος Ρουίζ για τα γκολ που φέτος μας έδωσαν την δυνατότητα να ζήσουμε το ευρωπαικό όνειρο. Τα δυο γκολ με την Αούστρια θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη όλων των Αρειανών. Κάρλος ευχαριστούμε και καλή συνέχεια…

Υ.Γ.3 Ένα ακόμη sold out…

Y.Γ.4 Για μία ακόμα φορά η απόλυτη δικαίωση ήρθε για αυτούς που λένε ότι οι συμπολίτες μας δεν ασχολούνται με τον ΑΡΗ. Ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας το είπε ξεκάθαρα όπως το είχε πει πριν από λίγο καιρό και ο Σάντος. Για τον Παοκτσή σημασία έχει να κερδίζει τα σκουλήκια (μπράβο ήθος ο Ολυμπιονίκης!) και ας χάνει από όλους τους άλλους, είπε ο Ολυμπιονίκης μας. Ντροπή!

Υ.Γ.5 Κ. Οικονομίδη μπερδευτήκατε μάλλον. Στον ΕΣΑΚΕ είστε πρόεδρος όχι στην αγαπημένη σας ομάδα. Δεν είναι περίεργο όμως το είχαμε δει και στο ποδόσφαιρο που μπερδεύονταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Αλήθεια το Σάββατο θα έρθει στο Βικελίδης μαζί με τον εργοδότη του;

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags