Facebook Pixel Δεν το βλέπει για ντέρμπι ο Λύμπε…
Life
| 2011-02-10 21:27:00

Δεν το βλέπει για ντέρμπι ο Λύμπε…

 Δεν το βλέπει για ντέρμπι ο Λύμπε…

Ματς σαν όλα τα υπόλοιπα» χαρακτήρισε ο Νίκος Λυμπερόπουλος τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει φάει αυτά τα ματς με το... κουτάλι και έχει εξελιχτεί σε δήμιο της παλιάς του ομάδας, παραχώρησε δηλώσεις στο Novasports, όπου μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής. Ωστόσο, από τα λόγια του πολύπειρου φορ, φάνηκε ότι δεν αγχώνεται τόσο πολύ για το συγκεκριμένο αγώνα. Ίσως γιατί έχει συνηθίσει να σκοράρει στα ματς κόντρα στους «πράσινους»…

Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Για το γεγονός ότι έχουν αντιμετωπίσει ήδη τον Παναθηναϊκό: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε παίξει πολλές φορές μεταξύ μας και είναι όλα σημαντικά παιχνίδια. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρόκειται για ένα ματς όπως όλα τα άλλα, αν και τα ντέρμπι αποτελούν έτσι κι αλλιώς κίνητρο, γι' αυτό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σ' αυτά τα ματς θέλουν όλοι να αγωνιστούν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ είπε: «Δε μπορώ να παρουσιάσω ως πλεονέκτημα το γεγονός ότι στα ντέρμπι παρουσιαζόμαστε δυνατοί και στα "μη ντέρμπι" υστερούμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσουμε αγωνιστική ισορροπία σε όλα τα παιχνίδια. Να παρουσιάζουμε ένα δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο για να δυσκολεύουμε κάθε αντίπαλο».

Για το πώς βλέπουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το ντέρμπι είπε: «Για εμένα προσωπικά είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν αλλάζει κάτι και θα κυνηγήσουμε τους τρεις βαθμούς. Παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags