Facebook Pixel «Μας συμφέρει να έρθει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη»
Life
| 2011-02-10 22:51:00

«Μας συμφέρει να έρθει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη»

«Μας συμφέρει να έρθει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Απόλλων Αθηνών Αριστείδης Καμάρας μίλησε με θετικά λόγια για την χρήση της Ριζούπολης από την «Ένωση».

Η πολύ καλή συνεργασία του Απόλλων Αθηνών με την ΑΕΚ, είχε αποδειχθεί και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την Σούπερ Λίγκα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκεί που Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είπαν «ναι» για την χρήση του γηπέδου τους από την Ενωση σε εκείνο το παιχνίδι. Τώρα η ΑΕΚ, όπως σας ανέφερε από το μεσημέρι το aek365.gr, αποφάσισε να «μετακομίσει» από την νέα σεζόν στο γήπεδο της Ριζούπολης. Ένα γήπεδο «ζεστό» και φιλόξενο, που είναι κοντά στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας. Εν αντιθέσει με το μακρινό, «παγωμένο» και αχανές ΟΑΚΑ… Το aek365.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Απόλλων Αθηνών Αριστείδη Καμάρα και του έθεσε το θέμα προς σχολιασμό.

«Το δείξαμε και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ. Δώσαμε την συγκατάθεση μας για να παίξει, γιατί έτσι αρμόζει σε ομάδες με μεγάλη ιστορία. Αν θέλει η ΑΕΚ να έρθει για μόνιμα από την νέα σεζόν και πάλι είναι ευπρόσδεκτη από μέρους μας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ως Ερασιτέχνης Απόλλων είμαστε θετικοί προς την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να συμφωνήσει και η ΠΑΕ. Σε εμάς ανήκει το γήπεδο, αλλά έχουμε υπογράψει μνημόνιο με την ΠΑΕ για την χρήση και συντήρηση του. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με την ΠΑΕ Απόλλων. Και εμάς συμφέρει ως προς τα έσοδα που θα έχουμε και την ΠΑΕ ως προς την συντήρηση του γηπέδου.

Πρέπει να συζητηθεί εκτενώς και το θέμα του χλοοτάπητα. Θα παίζουν πλέον δύο ομάδες, αν έρθει και η ΑΕΚ μόνιμα. Θα βρεθεί όμως λύση, αν θέλει η ΑΕΚ να έρθει. Είναι ευπρόσδεκτη εδώ, το γήπεδο της ταιριάζει συγκριτικά με το ΟΑΚΑ και είναι κοντά και στην Νέα Φιλαλδέλφεια» είπε χαρακτηριστικά ο Αριστείδης Καμάρας.

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags