Facebook Pixel Tης έκαναν παρέα οι αστυνομικοί!
Life
| 2011-02-12 17:15:00

Tης έκαναν παρέα οι αστυνομικοί!

Tης έκαναν παρέα οι αστυνομικοί!

Κάποιος γείτονας άκουσε την ηλικιωμένη να φωνάζει βοήθεια μέσα στη νλυχτα και έκρινε σκόπιμο να μην χάσει χρόνο και να καλέσει αμέσως την αστυνομία.

Μόνο που η γιαγιάκα δεν βρισκόταν σε κίνδυνο… απλά ένιωθε μοναξιά!
Σύμφωνα με το dete.gr το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο το πρωί.
Ένιωθε απλώς μοναξιά και της έκαναν παρέα οι αστυνομικοί!

Οπλισμένοι αστυνομικοί που επάνδρωναν δύο περιπολικά έσπευσαν στην οδό Πανεπιστημίου, λίγο μετά την Αρέθα, μετά από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής που κατήγγειλε πως μια ηλικιωμένη καλούσε δυνατά σε βοήθεια.

Οι γείτονες φοβήθηκαν πως η γιαγιά είχε πέσει θύμα διάρρηξης και πως βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Ο εκφωνητής του κέντρου έδωσε το σήμα προς τα περιπολικά καθώς υπήρχε φόβος ότι ίσως οι δράστες ήταν ακόμα και οπλισμένοι. Γι' αυτό το λόγο στο σημείο έσπευσαν δύο αυτοκίνητα της άμεσης δράσης με τέσσερις αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα παρατεταμένα πλησίασαν στο σπίτι απ' όπου ακούγονταν οι κραυγές για βοήθεια και εισέβαλαν για να πιάσουν επ' αυτοφώρω τους δράστες!

Οι άνδρες της Αστυνομίας δεν βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα και θεώρησαν πως ίσως οι διαρρήκτες να είχαν εισβάλει από κάποιο παράθυρο της πίσω πλευράς του σπιτιού. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν έφοδο, σπάζοντας την πόρτα.

Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν την ηλικιωμένη γυναίκα να είναι μόνη στο κρεβάτι της. «Γιαγιά, που είναι οι διαρρήκτες;», τη ρώτησε ο επικεφαλής αστυνομικός. «Ποιοι διαρρήκτες, παιδί μου; Μόνη μου είμαι...», ήταν η απάντηση της μοναχικής γυναίκας.

Η ηλικιωμένη εξήγησε στους αστυνομικούς ότι δεν άντεχε μόνη της και ήθελε παρέα. Οι αστυνομικοί της έδωσαν νερό, της έφτιαξαν γάλα και κάθισαν μαζί της για μισή ώρα περίπου, κρατώντας της συντροφιά μέχρι να ηρεμήσει και να κοιμηθεί..

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags