Facebook Pixel 1-0 με το πέναλτι που έδωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-12 20:06:00

1-0 με το πέναλτι που έδωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

1-0 με το πέναλτι που έδωσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη - ανάσα επί του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Πανιώνιος, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μπάλαμπαν. Ο Δικέφαλος δικαίως διαμαρτύρεται για ένα άλλο πέναλτι, που δεν έδωσε ο Σταθόπουλος.

Επιτέλους νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς σε ματς με έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε από στημένη φάση με τον Γκαρσία στο 3’, αλλά ο Αθανασιάδης λειτούργησε ως αμυντικός και αντί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, την απέκρουσε και έτσι οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να προηγηθούν. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχιζαν να είχαν μία ελαφριά υπεροχή, τους έλειπε όμως η ουσία.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι «κυανέρυθροι» άρχισαν να γίνονται απειλητικοί πραγματοποιώντας αρκετές ευκαιρίες, καμία από αυτές όμως δεν καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει 0-0. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-1 και υπέρ του ΠΑΟΚ αν ο Σταθόπουλος έβλεπε το πέναλτι στον Αθανασιάδη στο 32’

Αυτό δεν έγινε στην επανάληψη και στην ανατροπή του Μαλεζά από τον Ριέρα (72’), όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε σωστά την εσχάτη των ποινών. Ο Μπάλαμπαν ευστόχησε για το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι οι Θεσσαλονικείς έμειναν με 10, λόγω της αποβολής του Τσιρίλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του ματς

90'+4' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

90' Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις δίνει ο τέταρτος.

87' Ο Σταθόπουλος αποβάλλει τον Τσιρίλο με δεύτερη κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Γουνδουλάκη!

85' Ο Τσότσαλις έσωσε την τελευταία στιγμή τον Πανιώνιο από την ισοφάριση. Ύστερα απέ σέντρα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, ο αμυντικός των γηπεδούχων έδιωξε πριν ο Αθανασιάδης στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

75' Πολλά νεύρα μεταξύ Ριέρα και Γκαρσία με τον πρώτο να λέει μερικά... ισπανικά στον Ουρουγουανό αμυντικά χαφ του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία βέβαια τον αγνόησε πολύ ψύχραιμα.

73' Γκολ ο Πανιώνιος: Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν ευστοχεί από την άσπρη βούλα!


panionios paok 1-0 balaban me penalti

72' Πέναλτι για τον Πανιώνιο: Ο Μαλεζάς ανέτρεψε στην περιοχή τον Ριέρα!


panionios paok i fasi tou penalti

71' Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον Μάχο αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

68' Σουτ του Ελ Ζαρ άουτ.

67' Ο Χάβος κάνει την τελευταία του αλλαγή βάζοντας μέσα στο παιχνίδι τον Σαλπιγγίδη, στη θέση του Ίβιτς. Έτσι το σύστημα από 4-2-3-1 άλλαξε σε 4-4-2.

56' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Κρέσιτς αντί του Χαλκιά ο οποίος τραυματίστηκε! Ο Κροάτης δέχτηκε το χειροκρότημα των "κυανέρυθρων" λόγω της προηγούμενης θητείας του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

54' Πολύ καλό σουτ από τον Μπάλαμπαν, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

53' Ωραία πάσα του Ριέρα για τον Σβέρκος, ο Τσιρίλο έδιωξει την τελευταία στιγμή, πριν ο Τσέχος γίνει επικίνδυνος εντός περιοχής.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45+1' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Πολύ κακό από πλευρά θεάματος το πρώτο μέρος του αγώνα με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες για γκολ Στα τελευταία λεπτά πάντως, η αναμέτρηση απέκτησε πολλά νεύρα, κάτι που μεταφέρθηκε και στην εξέδρα με αποκορύφωμα την διακοπή στο 42'.

43' Το ματς συνεχίζεται κανονικά.

42' Ο Σταθόπουλος διακόπτει το ματς προσωρινά, λόγω του αναβρασμού που επικρατεί στην κερκίδα των οργανωμένων του Πανιωνίου οι οποίοι πέταξαν αντοκείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

38' Ο Σβέρκος χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τον Πανιώνιο. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Σβέρκος έκανε την προβολή αλλά ακούμπησε άτσαλα τη μπάλα με αποτέλεσμα να τη στείλει άουτ.

34' Κεφαλιά του Σιόβα, άουτ.

32΄Ο Σταθόπουλος αρνείται πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσότσαλιτς, ο διαιτητής του αγώνα όμως έδειξε φάουλ εκτός περιοχής!


panionios paok anatropi athanasiadi

27' Σου του Γουνδουλάκη εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω στον Χαλκιά.

18' Αποκρούει σε κόρνερ ο Χαλκιάς ύστερα από κοντινό πλασέ του Πανιωνίου. Αρχίζει να ανεβάζει βαθμούς ο Πανιώνιος...

15' Πρώτη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ύστερα από γέμισμα του Σβέρκος από δεξιά ο Γουνδουλάκης απέφυγε μέσα στην περιοχή τον Τσιρίλο, ο Χαλκιάς όμως έκανε έγκυρη έξοδο και καπάκωσε τη μπάλα.

3' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς το τέρμα του Μάχο, παρεβλήθηκε ο Αθανασιάδης ο οποίος αντί να της δώσει ώθηση προς τα δίχτυα, την απέκρουσε...

1' Έναρξη αγώνα

Πανιώνιος (Λεμονής): Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σαλαλί), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (76' Αναστασόπουλος), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (80' Κούκετς)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χάλκιας (56' Κρέσιτς), Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (61' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (67' Σαλπιγγίδης), Τσουκαλάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Έττο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags