Facebook Pixel Το 13ο επεισόδιο στο «Νησί» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-02-14 11:12:00

Το 13ο επεισόδιο στο «Νησί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 13ο επεισόδιο στο «Νησί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αφίξεις έχουμε στο «Νησί», μιας και από σήμερα εντάσσεται στην ιστορία ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος θα υποδυθεί το «Μανώλη Βανδουλάκη», ξάδερφο του Αντρέα.

Τα παιδιά της Ευγενίας μπαίνουν στη Σπιναλόγκα και ο πατέρας τους, ο Βασίλης απελπισμένος, αυτοκτονεί. Η Ηλέκτρα καταλαβαίνει πως χάνει σιγά σιγά το φως της.

Ο Παπαδημητρίου βλέποντας τις οδυνηρές συνέπειες της προμίνης αντιδρά όταν ο Κυρίτσης ζητά να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών. Ο Κυρίτσης εξετάζει τον Δημήτρη και διαπιστώνει πως δεν έχει λέπρα αλλά ψωρίαση και πως είναι όλα αυτά τα χρόνια στο νησί από λάθος διάγνωση.Ο Δημήτρης ζητά από τους γιατρούς να μην το πουν σε κανέναν.

Στη Νεάπολη, η 'Αννα συνεχίζει την ενασχόληση με μουσική και διακόσμηση... ενώ στο σπίτι εμφανίζεται ξαφνικά ο ξάδελφος του Αντρέα, ο Μανώλης Βανδουλάκης που από την πρώτη στιγμή γοητεύει την 'Αννα.

Ο Στέφανος δουλεύει ασταμάτητα, επιδιώκοντας τη συγκατάθεση του Παυλή για να παντρευτεί τη Φωτεινή. Ο Παπαδημητρίου ενημερώνεται από τον Λαπάκη για την αυτοκτονία του Βασίλη και αναλαμβάνει να το πει στην Ευγενία. Η Ευγενία διαλυμένη πέφτει στην αγκαλιά του. Τα παιδιά της την βλέπουν αγκαλιά με τον Παπαδημητρίου και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags