Facebook Pixel Η...χρονιά της Φιλάνδρα
Άλλα Σπορ
| 2012-04-25 20:16:00

Η...χρονιά της Φιλάνδρα

Η...χρονιά της Φιλάνδρα

Για τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης, όπου κατέλαβε την ένατη θέση στα 800 μ., αλλά και για τα άμεσα σχέδια της, μίλησε η Ελενα Φιλάνδρα, η οποία αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια για τον μήνα Μάρτιο στην ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ.

«Είμαι χαρούμενη που οι φίλοι του στίβου με ανέδειξαν κορυφαία για τον μήνα Μάρτιο και τους ευχαριστώ. Ο αγώνας της Κωνσταντινούπολης ήταν πραγματικά πολύ ωραίος και τον ευχαριστήθηκα. Ελπίζω πως σε ανάλογες διοργανώσεις στον μέλλον θα έχω την ευκαιρία να τρέξω γρηγορότερα και να έχω καλύτερα πλασαρίσματα», είπε η αθλήτρια του Πανελληνίου, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Φέτος αισθάνομαι πολύ καλά. Εχω αλλάξει σε πολλά πράγματα. Στο πως αντιμετωπίζω κάποια πράγματα και πως σκέφτομαι. Αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Με το που θα επιστρέψω από την προετοιμασία στα Πυρηναία θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς. Στο μυαλό μου δεν είναι το 2.01.30 που είναι το όριο για το Λονδίνο, αλλά ακόμη καλύτερες επιδόσεις», είπε η Φιλάνδρα, η οποία έχει βάλει ως προτεραιότητα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Για τους περισσότερους από εμάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι μεγάλη πρόκληση. Στο Ελσίνκι θα επιδιώξω να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και στο Λονδίνο, όμως, περισσότερο για την εμπειρία της συμμετοχής. Το κάτι παραπάνω θα το κυνηγήσω στο Ελσίνκι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags