Facebook Pixel Βρήκε καλά πατήματα…
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-14 19:08:00

Βρήκε καλά πατήματα…

Βρήκε καλά πατήματα…

Πού έδωσε βάση η ΑΕΚ προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να μην τιμωρηθούν πάνω από μία αγωνιστική, για τα επεισόδια μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Τη γλίτωσε η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και θα παίξει με τους φιλάθλους στο πλευρό της στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Που βασίστηκε όμως η υπερασπιστική γραμμή της «Ένωσης», για να πετύχει ποινή μικρότερη από δύο αγωνιστικές;

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ βρήκε πολλά πατήματα, αφού η έκθεση της αστυνομίας ήταν… αστεία, η έκθεση των διαιτητών μέτρησε περισσότερο, ενώ έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» δεν ήταν υπότροπη.

1. Οι τιμωρίες των άλλων: Η «κιτρινόμαυρη» υπερασπιστική γραμμή ανέγνωσε αποφάσεις για τιμωρίες εδρών της φετινής σεζόν, φέρνοντας ως παράδειγμα άλλες ομάδες, των οποίων οι φίλαθλοι έκαναν χειρότερα επεισόδια και τιμωρήθηκαν με σχετική επιείκεια. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στον ΠΑΟΚ για τη μία αγωνιστική που του δόθηκε για τα επεισόδια στον Βόλο και στον Παναθηναϊκό.

2. Τα λάθη της Αστυνομίας: Η έκθεση της Αστυνομίας είχε πολλά λάθη, παραλείψεις και γενικά ήταν ανακριβής. Στην έκθεση γράφτηκε ότι υπήρξαν τραυματίες αστυνομικοί, αλλά δεν υπήρχε καμία ιατρική γνωμάτευση. Επίσης έγραψαν ως ώρα έναρξης του αγώνα τις 19:30 και ότι τότε έγιναν τα επεισόδια, αλλά το παιχνίδι άρχισε στις 21:00… Επίσης η Αστυνομία έγραψε ότι οπαδοί παρέμειναν στο ταρτάν του σταδίου και μετά την τρίλεπτη διακοπή στο 67’, ενώ η έκθεση των διαιτητών ανέφερε ότι οι φίλαθλοι και επέστρεψαν στις κερκίδες.

3. Η έκθεση των διαιτητών: Όσον αφορά την είσοδο στο τέλος του αγώνα, ο διαιτητής έγραψε ότι μπήκαν να πανηγυρίσουν, ενώ δεν χτυπήθηκε κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού. Επίσης, βάσει ΚΑΠ, βασικό στοιχείο αποτελεί η έκθεση διαιτητή, παρατηρητή και του τέταρτου διαιτητή. Οπότε η έκθεση του Αθλητικού Εισαγγελέα είναι συμπληρωματική για μία εκδίκαση…

4. Το λευκό μητρώο: Η ΑΕΚ φέτος δεν έχει υποπέσει σε επεισόδια ευρείας κλίμακας γι’ αυτό και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags