14/02/11 - 21:12

Ερωτευμένοι με την... μπάλα!

Μπορεί ο σκύλος να είναι σκληρός κάποιες φορές, να γίνεται δυσάρεστος, αλλά έχει ευαισθησίες. Δεν συμπαθεί, πάντως, τους Άγιους Βαλεντίνους και τις λοιπές ...αμερικανιές!

Ερωτευμένοι με την... μπάλα!
42.789views 0shares

Κι αυτός γιατί του αρέσει να είναι παθιασμένος και ερωτευμένος κάθε μέρα, ενώ δεν χρειάζεται να βρίσκεται κάποιος που του θυμίζει τον έρωτά του! Με την μπάλα φυσικά...

Για αυτό λοιπόν, ανήμερα του δημιουργήματος που ονομάζεται "Άγιος Βαλεντίνος", ο σκύλος, επειδή το ...παίρνει αλλιώς, γιορτάζει σήμερα το δικό του μεγάλο πάθος.

Την μπάλα! Ανεξαρτήτως μεγέθους, ανεξαρτήτως χρώματος. Γι΄ αυτό και θυμάται τις μεγάλες στιγμές που του έχουν προσφέρει οι ...μπάλες, γενικώς, την τελευταία δεκαετία. Πιστεύοντας ότι είναι ευλογημένος που έζησε τόσο μεγάλες στιγμές.

Εδώ θα βρείτε δύο βίντεο, αφιερωμένα στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε, αισθανθείτε, χαρείτε. Διότι ο σκύλος είναι σίγουρος ότι όπως αυτός, έτσι κι εσείς είστε μονίμως ερωτευμένοι με την μπάλα. Αντε και ...χρόνια μας πολλά!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ