Facebook Pixel Τέτοιο κορίτσι δεν το χωρίζεις...
Life
| 2011-02-15 11:12:00

Τέτοιο κορίτσι δεν το χωρίζεις...

Τέτοιο κορίτσι δεν το χωρίζεις...

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, ο Κώστας Σόμμερ και η Ζενίλντα έδωσαν τέλος στην σχέση τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετάδωσε η εκπομπή Πρωινή Μελέτη, το περιβάλλον της τραγουδίστριας διαρρέει ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Τόσο η ζήλια, όσο και η απόσταση τους απομάκρυνε. Η Ζενίλντα και ο Κώστας Σόμμερ φαίνεται ότι είναι στα μαχαίρια.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που η δουλειά του είναι αυτή που είναι και συν όλων των άλλων ταξιδεύει για την δουλειά, που λείπει δηλαδή για δουλειά, σε κάνει να παίρνεις κάποιες αποφάσεις. Γενικά η σχέση αυτή δεν είναι εύκολη», είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή ο ηθοποιός.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από πέντε χρόνια και από την πρώτη στιγμή η «καυτή» βραζιλιάνα εντυπωσίασε τον ηθοποιό. Τότε όλοι μιλούσαν για μια εφήμερη σχέση που δεν θα κρατούσε πολύ. Παρ’ όλα αυτά, ο έρωτας και το πάθος τους, όχι μόνο δεν κρύφτηκαν ποτέ, αλλά άφησαν πολλούς με το στόμα ανοικτό.

Στα τρία χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αντιμετώπισε την πρώτη μεγάλη κρίση. Η Ζενίλντα φεύγει από το σπίτι όπου συγκατοικούν και γυρίζει στο πατρικό της. Τότε η ίδια η τραγουδίστρια είχε επιβεβαιώσει το γεγονός στην κάμερα του Σταρ. «Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, συζούσαμε και τώρα όλο αυτό έχει τελειώσει. Το πώς θα συνεχίσει και εάν θα συνεχίσει, κανείς δεν το ξέρει. Παρ’όλα αυτά, θεωρώ ότι θα ήταν καλός πατέρας για τα παιδιά μου. Τον αγάπησα», είπε τότε η Ζενίλντα.

Ένα χρόνο μετά επανασυνδέονται και το παραδέχονται και δημοσίως. Δίνουν χρόνο στην σχέση τους, ωστόσο και αυτή την φορά τα πράγματα είναι δύσκολα. Τους τελευταίους μήνες η Ζενίλντα ζούσε μόνη της, καθώς ο Κώστας ταξίδευε πολύ στο εξωτερικό. Όπως δήλωσαν άνθρωποι του ζευγαριού και οι δύο προσπάθησαν αρκετά αλλά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags