Facebook Pixel Περιμένουν τον πελαργό!
Life
| 2011-02-15 13:45:00

Περιμένουν τον πελαργό!

Περιμένουν τον πελαργό!

Γεννητούρια το ένα μετά το άλλο φαίνεται πως θα έχουμε το καλοκαίρι στην showbiz, καθώς τρεις επώνυμες κυρίες είναι σε ενδιαφέρουσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πέγκυ Ζήνα, Κατερίνα Καραβάτου και Δέσποινα Καμπούρη περιμένουν τον πελαργό!

Η Κατερίνα Καραβάτου -που υπέφερε από ίωση- νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στον έβδομο όροφο του μαιευτηρίου «Ιασώ». Η προσεκτική μεταχείριση της παρουσιάστριας από το νοσηλευτικό προσωπικό κάνει τις φήμες για εγκυμοσύνη να πληθαίνουν, ενώ ο σύντροφός της, Κρατερός Κατσούλης, δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της.

«Το 2011 θα ήθελα να ολοκληρωθεί με ένα παιδί, με δύο παιδιά ή με όσα θέλει ο Θεός», είπε πρόσφατα η οικοδέσποινα του «Κους Κους».

Γεννητούρια, όμως, θέλουν οι φήμες να έχουμε και στις πίστες, με την Πέγκυ Ζήνα να περιμένει τον πελαργό! Όπως λέγεται, η τραγουδίστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο της παιδί, κάτι που η ίδια έχει ευχηθεί πολλές φορές στο παρελθόν.

«Σαν κάθε ολοκληρωμένος άνθρωπος, έχω ως βασική αξία την δημιουργία οικογένειας», έχει πει η Πέγκυ, ενώ ο Γιώργος Λύρας φέρεται να έχει πει σε στενούς φίλους τα ευχάριστα.

Φουσκωμένη κοιλίτσα θα έχει οσονούπω και η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια του Alter δεν διστάζει να εκφράσει τις... λιγούρες της ακόμα και την ώρα της εκπομπής της, επιβεβαιώνοντας όσα λέγονται και γράφονται για εγκυμοσύνη.

Αν και η Δέσποινα αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ότι διανύει τον τρίτο μήνα της κύησης, λάμπει ο ευτυχία. Εξάλλου, δεν κρύβει πλέον το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ταρασιάδης, με τον οποίο φαίνεται πως θα την δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: madata.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags