Facebook Pixel Τέλειωσε το πετρέλαιο, έκλεισαν το κολυμβητήριο!
Life
| 2011-02-16 00:23:00

Τέλειωσε το πετρέλαιο, έκλεισαν το κολυμβητήριο!

Τέλειωσε το πετρέλαιο, έκλεισαν το κολυμβητήριο!

"Λουκέτο" μπαίνει για άλλη μια φορά στο κολυμβητήριο Χανίων το οποίο αναστέλλει την λειτουργία του, καθώς τελείωσε το πετρέλαιο για την θέρμανση των νερών στις πισίνες.
 

Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων, στο οποίο ανήκει το κολυμβητήριο, Ιπποκράτης Μανουδάκης, η απόφαση ελήφθη καθώς δεν έχουν ακόμα εγκριθεί οι προϋπολογισμοί.

"Δεν υπάρχουν χρήματα και το πετρέλαιο το οποίο πήραμε την προηγούμενη φορά επί πιστώσει, τελείωσε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε πλέον να προμηθευτούμε πετρέλαιο. Δεν υπάρχουν κονδύλια, δεν μας έχουν έρθει χρήματα οπότε αναγκαζόμαστε να κλείσουμε την 50αρα και από αύριο και την 25αρα πισίνα".

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε και η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, η οποία καλεί τους υπευθύνους "να αναλάβουν τις ευθύνες τους", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πάντως όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου θα συναντηθεί το Σάββατο στην Αθήνα με τον ΓΓΑ κ.Μπιτζαξή προκειμένου να συζητήσουν το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags