Facebook Pixel Tα Eurovision... όργανα άρχισαν! (BINTEO)
Life
| 2011-02-16 13:52:00

Tα Eurovision... όργανα άρχισαν! (BINTEO)

Tα Eurovision... όργανα άρχισαν! (BINTEO)

Είναι γεγονός... Τα έξι υποψήφια τραγούδια που θα μας εκπροσωπήσουν στη φετινή Eurovision στο Ντίσελντορφ παρουσιάστηκαν και επίσημα, μέσα από μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της NET με οικοδέσποινα τη Λένα Αρώνη.

Πρώτα παρουσιάστηκαν τα Κόκκινα Χαλιά με το «Come With Me». «Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος και η παγίδα να κριθείς πολύ αυστηρά και έντονα», είπαν τα μέλη του γκρουπ στη συνέντευξη που ακολούθησε με την παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως αν δεν πάνε στο Ντίσελντορφ... «life goes on».

Στη συνέχεια, είδαμε την περσινή νικήτρια του «Greek Idol», Βαλάντω Τρύφωνος, με την μπαλάντα: «The Time Is Now». «Το θεωρώ μεγάλη τιμή να προταθώ για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στον διαγωνισμό», είπε η νεαρή τραγουδίστρια και ευχήθηκε σε δέκα χρόνια από τώρα να έχει κάνει τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος.

Στη συνέχεια ακούσαμε το συγκρότημα «Τριμητόνιο» με το τραγούδι: «Χαμογέλα». «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με έμπειρους ανθρώπους στην Eurovision και έχουμε ήδη ένα αβαντάζ... Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στην Ευρώπη αν πάμε στην Eurovision είναι ότι πρέπει να χαμογελάμε γιατί έχουμε περάσει πολλά», δήλωσε το γκρουπ.

Η βραδιά συνεχίστηκε με το «It’s All Greek To Me» της Αντιγόνης Ψυχράμη. Στη συνέντευξή της, η Αντιγόνη αναφέρθηκε στην συνεργασία της με το Γιώργο Νταλάρα και τον Goran Bregovic όταν ήταν μόλις δέκα ετών και υπογράμμισε: «Θέλω να περάσω κάτι πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω... Δεν αναλώνομαι με τα σχόλια γιατί με βγάζουν εκτός από αυτό που έχω έρθει να κάνω».

Ο Κύπριος Λούκας Γιώρκας με το «Watch My Dance» πήραν στη συνέχεια τη σκυτάλη. «Το τραγούδι συνδυάζει την ραπ κουλτούρα και τα 9/8 που εκπροσωπούν το μουσικό DNA του Έλληνα. Αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά έξω», είπαν οι συντελεστές του τραγουδιού.

Η βραδιά έκλεισε με τη Νίκη Πόντε και το «I Don’t Wanna Dance». Η νεαρή τραγουδίστρια, ανέφερε: «Πάντα ήθελα να πάρω μέρος σε talent show... Η Eurovision ήταν σαν ένα όνειρο και δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να είμαι στον ελληνικό τελικό ή στον διαγωνισμό».

KOKKINA ΧΑΛΙΑ

ΒΑΛΑΝΤΩ

ΤΡΙΜΗΤΟΝΙΟ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

ΛΟΥΚΑΣ

ΝΙΚΗ ΠΟΝΤΕ

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags