Facebook Pixel Κρίμα και άδικο;
Ποδόσφαιρο
| 2012-06-05 19:17:00

Κρίμα και άδικο;

Κρίμα και άδικο;

Αν κάποιος από τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αβράαμ Παπαδόπουλο και Σωκράτη Παπασταθόπουλο ήταν Ολλανδός δεν νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να μην είναι βασικός στην Εθνική της χώρας, που είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή στην Πολωνία. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Κι όμως ένας από τους τρεις είναι πολύ πιθανό, σχεδόν βέβαιο, ότι θα μείνει εκτός βασικής ενδεκάδας της Εθνικής Ελλάδας, διότι δεν χωρά σε αυτήν. Με βάση τις πρώτες δοκιμές, είναι πιθανό, ο… κλήρος να πέσει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο άτυχος, νομίζω ότι είναι κρίμα και άδικο.

Εστω κι αν ο Φερνάντο Σάντος δεν το έχει δοκιμάσει σχεδόν ποτέ, νομίζω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να στερηθούμε κάποιον από αυτούς και θα έπρεπε να βρούμε τρόπο να τους χωρέσουμε στην ενδεκάδα. Δεν ξέρω αν η καλύτερη λύση είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να παίξει αμυντικό χαφ ή να παίξει δεξί μπακ ο Παπασταθόπουλος, και να πάει ο Τοροσίδης στα χαφ, ή κάποιο άλλο τρυκ που θα σκεφτεί ο Σάντος, αλλά πιστεύω ότι είναι σχεδόν απαραίτητο να βρεθεί μία λύση σε αυτό το πρόβλημα.
Και δεν εννοώ ότι είναι κρίμα και άδικο για κάποιον από τους τρεις καταπληκτικούς κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας να μην παίξει βασικός, εννοώ ότι είναι κρίμα και άδικο για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας να στερηθεί τις υπηρεσίες οποιουδήποτε τόσο ποιοτικού παίκτη, επειδή δεν χωράνε τρεις, αλλά μόνο δύο κεντρικοί αμυντικοί στην ενδεκάδα.

Ας είμαστε άλλωστε ειλικρινείς. Δεν είναι πολλοί οι ποιοτικοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο παίκτες αυτής της Εθνικής ομάδας. Θέλετε να πούμε ότι δεν είναι τρεις και είναι τέσσερις, να το πούμε. Θέλετε να πούμε ότι είναι πέντε, άντε να το πούμε και αυτό. Δεν είναι κρίμα και άδικο ο ένας από αυτούς τους τέσσερις - πέντε παίκτες να μείνει στον πάγκο παρά το γεγονός ότι είναι υγιής και σε εξαιρετική κατάσταση - φόρμα;
 

ΠΗΓΗ: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags