Facebook Pixel Παιχνίδια από το Jumbo στον νεογέννητο Χριστούλη
| 2013-12-25 12:30:00

Παιχνίδια από το Jumbo στον νεογέννητο Χριστούλη

Παιχνίδια από το Jumbo στον νεογέννητο Χριστούλη

Με το που πληροφορείται ο Ηρώδης ο μέγας βασιληάς ότι γεννήθηκε ο Ιησούς Χριστός τα έκανε επάνω του. Καρατσεκαρισμένο. "Την έβαψα", σκέφθηκε. Γράφει ο Αποδυτηριάκιας.

Είχαν καταφθάσει και οι τρεις Μάγοι από την Ανατολή στην Ιουδαία, για να προσκυνήσουν όχι αυτόν, τον αληθινό βασιλέα, αλλά τον νεογέννητο.

Σκούρα τα πράγματα για τον Ηρώδη. Δικαιολογημένα τα χρειάστηκε. Έχω να κάνω με τον αυριανό αρχηγό θρησκείας, όχι τίποτα λαμόγια πατριάρχες και μητροπολίτες που στο πιτς φυτίλι τα βρίσκουν με την εξουσία
.
Με το που έσκασε στον ουρανό το Αστέρι πήραν πρέφα οι Μάγοι ότι ήρθε ο μεσίας. Μάγους τους λέγανε, αλλά καμμία σχέση με μαγεία. Ήταν άνθρωποι σοφοί, όχι Εβραίοι, πολύ δυνατοί σε γνώσεις, ιδιαιτέρα στην αστρολογία.

Παραμύθι φούρναρης καλωσόρισε τους Μάγους ο Ηρώδης στα Ιεροσόλυμα και τους είπε ό,τι θέτε από πάρτη μου, τραβάτε να βρείτε τον κανακάρη και πέστε μου, παρακαλώ, που τον έχουν καβατζάρει, να του στείλω παιχνιδάκια από το Jumbo. Κι εσάς στην επιστροφή όποιο μανούλι κάνετε κέφι, εγώ θα καθαρίσω.

Οι Μάγοι βρήκαν στο σταύλο μέσα τον Χριστούλη, προσκηνήσαν, άφησαν τα δώρα τους, και επέστρεψαν απ΄ εκεί που ήρθαν, χωρίς να ενημερώσουν τον Ηρώδη, όπως του είχαν υποσχεθεί. Λεπτομέρειες θα πεις.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί με τη γέννηση του Χριστού να την πληρώσουν ένα κάρο νεογέννητα, που ο Ηρώδης τα κατέσφαξε, σύμφωνα με τας γραφάς.

Ο Ηρώδης έκανε μέγιστο λάθος. Αλλους έπρεπε να σκοτώσει και σου αποκαλύπτει ποιους ο apodytiriakias.gr εδώ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags