Facebook Pixel Έγινε κι αυτό, κυβερνητική διαδήλωση gay εναντίον ομοφυλόφιλων!
| 2015-11-13 08:53:00

Έγινε κι αυτό, κυβερνητική διαδήλωση gay εναντίον ομοφυλόφιλων!

Έγινε κι αυτό, κυβερνητική διαδήλωση gay εναντίον ομοφυλόφιλων!

Γενική απεργία χθες Πέμπτη. Φοβερό! Όχι η απεργία των εργαζομένων αλλά και όσων δεν εργάζονται, παρά την επιθυμία τους είναι άνεργοι. Άλλο ήταν το φοβερό και απίστευτο. 

Ήταν η συμμετοχή του κυβερνητικού Σύριζα στις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις.

Ο Σύριζα, λοιπόν, με δημόσια τοποθέτησή του είχε καλέσει τον κόσμο «να συμμετάσμει μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία ενάντια στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές που συνεχίζονται δυναμικά» σε βάρος του λαού.

Είναι ο τεράστιος μαλάκας όποιος πει ότι ο Σύριζα στρέφεται στον Σύριζα. Ότι είναι παράλογο, παρανοϊκό, εξωπραγματικό ο Σύριζα του Τσίπρα να στέκεται απέναντι, και σε θέση μάχης, στον Σύριζα του Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι έχεις να κάνεις με απατεώνες. Καραμπινάτους. Δηλωμένους απατεώνες της πολιτικής και της κομματικοκρατίας.

Θα μπορούσε να γίνει διαδήλωση ομοφυλόφιλων ενάντια της ομοφυλοφιλίας; Όχι, βέβαια. Να κάνουν πορεία άνδρες και γυναίκες gay με συνθήματα και πανό κατά της ομοφυλοφιλίας. Να παρελάσουν ιερείς εναντίον του χριστιανισμού. Οπαδοί του Ολυμπιακού να ζητάνε να διαλυθεί η ομάδα τους.

Γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε; Παραγίνονται. Το ΠΑΣΟΚ, όπως μόνο το ΚΚΕ, ηταν εναντίον του ΝΑΤΟ. Κι όμως! Επί ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα επέστρεψε στο ΝΑΤΟ, διότι είχε αποσυρθεί η χώρα μας επί Καραμανλή. Κι όμως! Με πρώτους-πρώτους τους πασόκους υπουργούς και πιασμένους χέρι-χέρι γινόταν η πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του... ΝΑΤΟ.

Είπαμε. Έχεις να κάνεις με λουμπίνες. Με παραμύθηδες. Έτσι και οι συριζαίοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, με αποφάσεις της κυβέρνησης Σύριζα, βάζει κι άλλο κωλοδάκτυλο στον κοσμάκη, γι' αυτό έγινε εχθες η απεργία. Μέσα στο κόλπο και οι Συριζαίοι. Κοροϊδεύουν. Στα ίσα.

Τρομακτική αποκάλυψη από το βαθύ κράτος του Σύριζα, διάβασε στο   apodytiriakias.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags