Facebook Pixel Τα «φαντάσματα» είναι εδώ...
| 2011-09-26 19:42:00

Τα «φαντάσματα» είναι εδώ...

Τα «φαντάσματα» είναι εδώ...

Ο Κώστας Γουλής απαντά στον Ανδρέα Βγενόπουλο και εξηγεί πως ο τρόπος που λειτουργεί δεν έχει διαφορά με τo «μαζί μας ή εναντίον μας» που εφάρμοσε ο Τζίγγερ.

Δεν συνηθίζω, ούτε μου αρέσει να «απαντάω» επί προσωπικού από ετούτη εδώ τη γωνιά. Δεν το είχα κάνει ποτέ μέχρι σήμερα κι ούτε σκοπεύω να το κάνω ξανά, διότι πολύ απλά είναι δικαίωμα του καθενός να έχει τη γνώμη του για τα γραφόμενά μου και να τα «σχολιάζει» όπως θέλει.
Από την άλλη όμως, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πραγματάκια όσον αφορά την παράγραφο 3, της σημερινής (Δευτέρα 26/9) ανακοίνωσης του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου. Η οποία «ακουμπάει» εμένα και το μέσο που εργάζομαι, με χλευαστικά σχόλια για την πληροφορία που κατέθεσα στο κυριακάτικο φύλλο του «Goal» περί ενδιαφέροντος του Σαουδάραβα πρίγκηπα Σουλτάν (και) για την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Το χειρότερο δε στην προκειμένη περίπτωση είναι, ότι στη συγχυσμένη σκέψη του κ. Βγενόπουλου το συγκεκριμένο ρεπορτάζ «μεταφράζεται» ως «επίθεση» του συγκροτήματος Μπόμπολα προς τον ίδιο και ως «εμπλοκή» στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού.
Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσω ότι από το 2003 μέχρι σήμερα που εργάζομαι στην εφημερίδα «Goal» (κι αργότερα στο ραδιόφωνο του Sentra 103,3 και στο SentraGoal.gr), δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ούτε ένας άνθρωπος (ιδιοκτήτης, εκδότης, διευθυντής, αρχισυντάκτης ή οποιοσδήποτε προϊστάμενος) που να ήρθε και να μου είπε «μάγκα σ' αυτό εδώ το θέμα, θέλω να μου βάλεις, αυτό, αυτό κι αυτό...».

Είτε έκανα Αθηναϊκά -στο ξεκίνημά μου, το οποίο ποτέ δεν ξεχνώ και πάντα θα τιμώ- είτε Παναθηναϊκό από τον Φεβρουάριο του 2005 κι έπειτα. Κι αν στο μέλλον βιώσω τέτοια κατάσταση στα μέσα που εργάζομαι (κάτι που δεν το... βλέπω, διότι διάολε σε 8 χρόνια, όλο και κάποιος θα είχε έρθει να μου περάσει «γραμμή») να είστε σίγουροι ότι θα χαιρετίσω από μόνος μου. Μακριά από μένα τακτικές άλλων «μαγαζιών» και άλλων εποχών. Το λήξαμε λοιπόν αυτό...

Πάμε τώρα στην ουσία της παραγράφου 3. Ο κ. Βγενόπουλος αποκάλεσε το ρεπορτάζ που κατέθεσα «γελοιότητα», τονίζοντας ότι υπάρχει πίσω από αυτό «σκοπιμότητα». Το τι θα «γράψει» το μέλλον θα φανεί, αν και οι πληροφορίες μου από ανθρώπους της «πιάτσας» που γνωρίζουν πράγματα στην αεροπλοΐα, επιμένουν και σήμερα, ότι ο πρίγκηπας Σουλτάν Μπιν Νάσερ Α. Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ ενδιαφέρεται ΚΑΙ για την «Ολυμπιακή Αεροπορία».

Όπως και για διάφορες άλλες επενδύσεις στη χώρα μας, η οποία αυτή την περίοδο προσφέρει πολλές επιχειρηματικές «ευκαιρίες» σε ανθρώπους που έχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ του «Goal», μαζί με την πληροφορία ότι έχει γίνει ήδη μία πρώτη διερευνητική κίνηση από την πλευρά του πρίγκηπα Σουλτάν, ο οποίος ήθελε να μάθει αναλυτικά όλα τα οικονομικά δεδομένα της «Ολυμπιακής». Κάτι που έχει ήδη κάνει και με άλλες εν Ελλάδι επιχειρήσεις στις οποίες σκέφτεται να επενδύσει από κοινού με την οικογένειά του, θέλοντας να «προλάβει» αντίστοιχες κινήσεις από άλλα αραβικά κράτη (Κατάρ).

Κανείς λοιπόν δεν μίλησε για διάλογο του κ. Τσάκα με τον όμιλο στον οποίο ηγείται ο κ. Βγενόπουλος. Προς τι λοιπόν αυτό το κυνήγι «μαγισσών» από την πλευρά του «Mr. MIG»; Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, βλέποντας τον άνθρωπο που μέχρι πριν 2-3 χρόνια έκανε λόγο για «φαντάσματα του παρελθόντος», να ψάχνει πλέον ο ίδιος «φαντάσματα» και «σκοπιμότητες» που πολύ απλά δεν υπάρχουν. Και πολύ περισσότερο να υιοθετεί διαχωριστικές γραμμές του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος, ακολουθώντας τη λογική του «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι απέναντί μας...». Τα βιώσαμε κι αυτά στο πετσί μας για χρόνια από την προηγούμενη τάξη πραγμάτων. Με αποκλεισμούς, με «πάσες», με, με, με... Και γι' αυτό κύριε Βγενόπουλε εδώ είστε ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ.

Και για να τελειώνουμε εδώ και να μην το κουράζουμε άλλο: Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά δεν σκοπεύω να είμαι ποτέ, ούτε με τον ένα, ούτε με τον άλλον, ούτε με τον παράλλον. Η θέση μου θα είναι πάντοτε στη ΜΕΣΗ. Και σε όποιον γουστάρει στην τελική... Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ!

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags