Facebook Pixel Και τώρα ο τελικός…
| 2011-12-19 21:30:00

Και τώρα ο τελικός…

Και τώρα ο τελικός…

Τον τελευταίο μήνα έχει αρχίσει η ομάδα να δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο να παίζει ωραίο μπάσκετ με πάθος με διάθεση και φυσικά έχει αρχίσει να κερδίζει. Ο Χρήστος Ταπούτος σχολιάζει...

Θα μπορούσαμε στα τελευταία 7 παιχνίδια να κάνουμε το απόλυτο αν δεν μας έκλεβαν ουσιαστικά την νίκη με τον Ολυμπιακό οι διαιτητές κι αν στην Τσεχία είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας τα τελευταία 2 λεπτά που είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας!

Η ομάδα πλέον βγάζει στο παρκέ την δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό στην προπόνηση, τα νέα παιδιά και ειδικά οι ξένοι έχουν αρχίσει να κατανοούν και την φιλοσοφία του προπονητή μας, αλλά και το πως παίζετε το ευρωπαικό μπάσκετ και φυσικά μεγάλο ρόλο έχει παίξει η αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας τον τελευταίο καιρό με την έλευση τριών παιδιών που έχουν ουσιαστικό ρόλο μέσα στην ομάδα και βοηθούν πάρα πολύ.

Σε γενικές γραμμές εγώ προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος, ποτέ δεν το έκρυψα αυτό, γιατί βλέπω πως δουλεύουμε καθημερινά και ήμουν σίγουρος πως αυτή η δουλειά θα έβγαινε κάποια στιγμή στο παρκέ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags