Facebook Pixel Τα ‘πε καλά ο Επίσκοπος;
Life
| 2011-02-16 21:36:00

Τα ‘πε καλά ο Επίσκοπος;

Τα ‘πε καλά ο Επίσκοπος;

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, τους πολιτικούς, την τρόικα αλλά και την ηγεσία της Εκκλησίας εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Ο Επίσκοπος μίλησε σε σκληρή γλώσσα στο blog που διατηρεί όπου δεν είπε κάποια πράγματα με το όνομά τους χωρίς να αφήσει στην απέξω τους αρχηγούς της Εκκλησίας… Δηλαδή δεν φοβήθηκε ούτε το συνάφι του…

«Γεμίσαμε, λοιπόν, από μάσκες! Μάσκες παντού! Μάσκες σε όλους! Μάσκες φορούν Πρωθυπουργός και Υπουργοί! Το θέατρο του παραλόγου λοιπόν προβάλλει ενώπιων μας σε όλο του το μεγαλείο! Αλλά στο θέατρο είναι απαραίτητες οι μάσκες! Μάσκες λοιπόν στη Συμπολίτευση και στην Αντιπολίτευση! Ευτυχώς για μας τους αφελείς, ότι μερικές μάσκες άρχισαν ήδη να πέφτουν! Ναι, μας κοροϊδεύουν, αλλά επί τέλους άρχισαν να αποκαλύπτονται! Μακάρι να πέσουν όλες οι μάσκες μήπως και σωθεί η Ελλάδα μας», έγραψε ο επίσκοπος και στη συνέχεια είπε για την απάθεια της Εκκλησίας: «Τα εθνικού χαρακτήρος ζητήματα η σημερινή Εκκλησιαστική Ηγεσία αποφεύγει να τα εγγίσει, επικαλουμένη τους διακριτούς ρόλους, μια πρόφαση απαράδεκτη, κατά την ταπεινή μας γνώμη».

Όσο για τον Πρωθυπουργό; «πολύ σύντομα, θα διαπιστώσουμε εάν ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος και των Ελλήνων ή απλώς ένα Εκτελεστικό Όργανο ξένων Κέντρων Αποφάσεως! Υπέρμαχος και προασπιστής των συμφερόντων της Ελλάδος ή Όργανο εξυπηρετήσεως και προωθήσεως ξένων συμφερόντων;», είπε ο Αμβρόσιος και κατέληξε μιλώντας για την τρόικα, την οποία χαρακτήρισε «τριμελής Κυβέρνηση Κατοχής».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags