Facebook Pixel «Μόνο στην Ελλάδα κρίνουν τι φοράς»
Life
| 2011-02-17 14:47:00

«Μόνο στην Ελλάδα κρίνουν τι φοράς»

«Μόνο στην Ελλάδα κρίνουν τι φοράς»

O Κώστας Καίσαρης σχολιάζει τη φούστα του Σισέ και τον ντόρο που προκάλεσε στον οπαδικό Τύπο.

Αναλυτικά το άρθρο του:

ΙΔΟΥ λοιπόν που τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Εξαρτάται δηλαδή από το ποιος τα φοράει. Φούστα κι επίσης μαύρη είχε φορέσει κι ο Σάκης Ρουβάς. Οταν ακόμα ήταν με τον Ψινάκη. Πριν κάνει παιδί και νοικοκυρευτεί. Και στην πίστα βέβαια. Οχι σε δημόσια εμφάνιση. Καλλιτέχνης είναι, έχει δικαίωμα στο εξτρίμ.

Με φούστα ή με γυναικείο φόρεμα, αν κάνω λάθος, είχε εμφανιστεί κάποια στιγμή όταν παρουσίαζε τη Γιουροβίζιον ο Καπουτζίδης. Επίσης κανένα πρόβλημα. Ηθοποιός είναι το παλικάρι. Δεν υπάρχουν στην τέχνη στερεότυπα. Πολύ περισσότερο όταν ο ρόλος της κοπέλας είναι ο καλύτερός του. Βλέπεις τα μάτια του πώς λάμπουν όταν τον παίζει. Ο Σισέ βέβαια το πήγε ένα βήμα ακόμα παραπέρα. Ούτε στην πίστα ανέβηκε με τη μαύρη φούστα ούτε τη φόρεσε για κάποιο γύρισμα. Δημόσια εμφανίστηκε.

Και πάλι όμως no problem. Ετσι ή αλλιώς πέρα από αθλητής και νέος στην ηλικία είναι και εξτρίμ τύπος. Με τις Μοϊκάνες του και τα τατουάζ του πιο πολλά κι από τους βαρυποινίτες του Αλκατράζ. Τι να του πούνε δηλαδή; Οτι σαλιώνει το γραμματόσημο; Ούτε αυτό είναι ντροπή βέβαια τη σήμερον ημέραν, αλλά τέτοιος συνειρμός δεν μπορεί να γίνει. Κι όταν είσαι δύο μέτρα άντρας, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. Το κέφι σου κάνεις, την πλάκα σου και δεν δίνεις πουθενά λογαριασμό. Κι ειδικότερα οι μαύροι το έχουνε αυτό. Να θέλουν να εντυπωσιάζουν με την εμφάνισή τους.

Στην Ευρώπη μάλιστα υπάρχουν ειδικά μαγαζιά με ρούχα για μαύρους. Κόκκινα σακάκια, λαχανί παντελόνια, κίτρινα παπούτσια. Και μεγάλων οίκων μόδας και σε πανέρια. Ανάλογα με το βαλάντιο. Στην Ελλάδα μόνο χαρακτηρίζουν το ποιος είσαι ανάλογα με το τι φοράς. Οπως έγινε και με τον Σισέ. Οι Ολυμπιακές εφημερίδες του γράψανε εν όψει του ντέρμπι «βάλε φούστα κι έλα στο Καραϊσκάκη». Οι Παναθηναϊκές το ερμηνεύσανε ότι ο Σισέ φόρεσε τη φούστα για να είναι άνετος το Σάββατο. Να μη χρειάζεται να κατεβάσει το φερμουάρ. Και δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν τόσα πολλά σεξουαλικά συνθήματα στα γήπεδα. Στην Αγγλία θα πούνε ένα fuck off και θα καθαρίσουνε. Στην Ιταλία va fanculo. Στα ισπανικά ένα puta madre. Το σεξουαλικό ρεπερτόριο της ελληνικής εξέδρας δεν έχει προηγούμενο.

ΤO «έτσι γαμ... ο Πειραιάς» κι «έτσι γαμ... η Λεωφόρος» δίνουνε και παίρνουνε. Το «γαμ... ο Θρύλος κι ο Πειραιάς» όπως κι ο ΠΑΟ και η Λεωφόρος δονούνε την ατμόσφαιρα. Μανάδες και αδελφές τις παίρνουνε όλοι νουμεράδα. Εξίσου συνουσιάζεται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη, ενώ το «Τούρκοι, Τούρκοι, τον παίρνετε τσιμπούκι» σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με Χρυσαυγίτες. Και δεν μπορείς να μιλήσεις σήμερα για σεξουαλική πείνα ή στέρηση.

Αρκετοί στις εξέδρες των οργανωμένων είναι με τις γκόμενές τους. Που φοράνε κι αυτές φανέλες της ομάδας. Και στα εκτός έδρας παιχνίδια τις παίρνουνε μαζί τους. Δεν είναι να πεις δηλαδή ότι δεν πηδάνε στο κρεβάτι και θέλουνε να πηδήξουνε με το στόμα τον αντίπαλο. Προφανώς με τα σεξουαλικά συνθήματα νομίζουν ότι εξευτελίζουν πολύ περισσότερο τον αντίπαλο.

ΠΗΓΗ: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags