Facebook Pixel Η Μαντλίν Μακάν βρίσκεται στην Αμερική!
Life
| 2011-02-18 11:18:00

Η Μαντλίν Μακάν βρίσκεται στην Αμερική!

Η Μαντλίν Μακάν βρίσκεται στην Αμερική!

Όπως υποστηρίζει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, το κοριτσάκι που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο όταν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007, απήχθη από σπείρα παιδόφιλων και πιθανότητα βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ο Μαρσελίνιο Ιταλιάνο υποστηρίζει ότι η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα απαγωγής τον καιρό που βρισκόταν για διακοπές στην Πορτογαλία μαζί με τους γονείς της. Μάλιστα έχει δώσει στην Πορτογαλική αστυνομία τα ονόματα δυο πιθανών υπόπτων για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με τον Ιταλιάνο, οι άνθρωποι αυτοί είναι υπεύθυνοι για πάνω από 12 απαγωγές παιδιών, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Sun»: «Γνωρίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι εμπλέκονται στην υπόθεση και όπως με έχουν ενημερώσει αυτή τη στιγμή πιθανότατα βρίσκονται στην Αμερική».

Ο 36χρονος ιδιωτικός ντετέκτιβ κατά το παρελθόν έχει δεχθεί επίθεση από μέλη της σπείρας την οποία κατηγορεί, αφού είχε ξαναπροσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει δίνοντας στις Πορτογαλικές αρχές στοιχεία ακόμα και για άτομα μέσα από την Ισπανική αστυνομία.

Όπως ισχυρίζεται, η σπείρα έχει ως βάση την πόλη Algarve στη νότια Πορτογαλία. Μάλιστα εικάζει πως τα μέλη της συνδέονται με την διαβόητη σπείρα «Casa Pia» η οποία κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε πάνω από 30 παιδιά στη χώρα.

Από την ημέρα της εξαφάνισής της μέχρι και σήμερα έχουν γίνει πολλές αναφορές στην αστυνομία από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έχουν δει την κοπέλα σε Βόρεια Αμερική, Ταζμανία και Ντουμπάι.

Εκπρόσωπος τύπου της οικογένειας Μακάν ευχαριστεί θερμά τον Ιταλιάνο για τις πληροφορίες του, όπως και κάθε έναν που μπορεί να τους δώσει το παραμικρό στοιχείο για την ανεύρεση της Μαντλίν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags