18/02/11 - 14:35

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Σαμαράς

Τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας, τα οποία αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα βιωσιμότητας, επισκέφτηκε το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς.

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο Σαμαράς
49.896views 0shares

Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε από τη διοίκηση και τους εργαζομένους για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, ενώ ο ίδιος κάλεσε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση να προχωρήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά, στο δρόμο της ανάπτυξης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο εργατικό δυναμικό της χώρας.

«Βρίσκομαι και πάλι κοντά στον απλό εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα, σε μια βαριά βιομηχανία, σε μια σκληρή δουλειά. Βρίσκομαι κοντά σε ανθρώπους που αγωνίζονται για το μεροκάματο και δίνω από εδώ το δικαίωμα σε κάθε έναν να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Λέω στην κυβέρνηση ότι η ανεργία έχει "χτυπήσει κόκκινο" σε κάθε σπίτι. Προειδοποιώ την κυβέρνηση ότι αν δεν βγει γρήγορα από αυτό το δρόμο τον μονότονο, τον λαθεμένο, της ανασφάλειας, ο Έλληνας εργαζόμενος δεν θα μπορέσει να δει το δρόμο της προκοπής. Πρέπει να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης.

Η Ελλάδα μπορεί, με το προσωπικό της, τους τεχνίτες της, να προοδεύσει, αρκεί να της δοθεί η ευκαιρία. Αυτό το μήνυμα ελπίδας θέλω να στείλω σήμερα μέσα από μια βαριά βιομηχανία που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newsday.gr