18/02/11 - 20:36

Ζούσε 4 χρόνια με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσε ένας Κινέζος με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα γι΄αυτό!

Ζούσε 4 χρόνια με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του!
54.500views 0shares

Το 2006, είχε πέσει θύμα ληστείας και οι δράστες τον είχαν μαχαιρώσει. Οι γιατροί τότε είχαν φροντίσει τα τραύματα του, όμως είχαν παραλείψει να αφαιρέσουν τη λεπίδα που είχε καρφωθεί στον εγκέφαλο του.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο 37χρονος LI Fu, ένιωθε ισχυρούς πονοκεφάλους που τον οδήγησαν στο γιατρό. Έπειτα από μια ακτινογραφία ρουτίνας, ανακαλύφθηκε και το απίστευτο εύρημα!

Ο γιατρός, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε ένα μαχαίρι μήκους 10 εκατοστών, να έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλο του 37χρονου άνδρα. Αμέσως συγκάλεσε ιατρικό συμβούλιο προκειμένου και οι υπόλοιποι γιατροί του νοσοκομείου να προχωρήσουν στη λεπτή αυτή χειρουργική επέμβαση.

Ο Li Fu, αδυνατούσε να πιστέψει ότι είναι πραγματικό αυτό που του συμβαίνει. Έτσι, ζήτησε και δεύτερη ιατρική γνώμη. Μόνο όταν και ο δεύτερος γιατρός του επιβεβαίωσε το περιστατικό, μπόρεσε να το πιστέψει.


«Έκανα ακόμα και ενέσεις για να καταπολεμήσω τους πονοκεφάλους κατά τη διάρκεια των τεσσάρων τελευταίων ετών», είπε μετά την επιτυχημένη εγχείρηση ο 37χρονος άνδρας.

Ο γιατρός που τον εγχείρησε αποκάλεσε «ιατρικό θαύμα» την περίπτωση του Li Fu, αν και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η λεπίδα σφηνώθηκε εκεί, αφού όπως λέει «εξετάσαμε το στόμα του και δεν βρήκαμε σημάδια ή ουλές. Είναι πολύ περίεργο πως μπήκε η λεπίδα στο κεφάλι του».

Πλέον ο τυχερός μέσα στην ατυχία του Li Fu, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και η κατάσταση του είναι σταθερή. «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που βγήκε η λεπίδα» δήλωσε, περιχαρής που πλέον θα απαλλαγεί από τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους!

ΠΗΓΗ: www.star.gr