Facebook Pixel Πρόδρομος Αποκάλυψης; (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-02-19 01:16:00

Πρόδρομος Αποκάλυψης; (ΦΩΤΟ)

Πρόδρομος Αποκάλυψης; (ΦΩΤΟ)

Σάλος με το φάντασμα του καβαλάρη στην Αίγυπτο! (ΦΩΤΟ)

Η λέξη περίεργο είναι η λιγότερη που μπορεί να χαρακτηρίσει το βίντεο που θα παρακολουθήσεις. Προβλήθηκε πρώτη φορά στο δελτίο του τηλεοπτικού δικτύου euronews.

Καθώς προβάλλονταν οι ταραχές και οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, ξαφνικά εμφανίστηκε στο video μία μορφή μέσα στο πλήθος, που έμοιαζε με καβαλάρη πάνω σε άλογο και πετούσε πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών και σιγά-σιγά εξαφανίστηκε...

Δεν είναι λίγοι μάλιστα που κάνουν λόγο για σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη.

Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο έκτο κεφάλαιο.

Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλωμό/ωχρό άλογο).

Βέβαια δεν είναι και λίγοι αυτοί που προσπαθούν να δώσουν μια πιο λογική εξήγηση σε ό,τι συνέβη λέγοντας πως πρόκειται για μία α΄λή αντανάκλαση που έχει να κάνει και με τους καπνούς της περιοχής.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags