Facebook Pixel "Αυλαία" για την προεκλογική εκστρατεία
Life
| 2012-06-15 13:28:00

"Αυλαία" για την προεκλογική εκστρατεία

"Αυλαία" για την προεκλογική εκστρατεία

Πέφτει σήμερα η αύλαια της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων με τις τελευταίες μεγάλες προεκλογικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

Ο Αντώνης Σαμαράς, θα μιλήσει το βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,θα μιλήσει στις 20:30 σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα μιλήσει στις 19:30 σε πολιτική εκδήλωση, στην πλατεία στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος θα μιλήσει στις 19:30 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος, στο κλειστό γυμναστήριο Αιγάλεω.

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Το βράδυ θα μιλήσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω των προεκλογικών συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματίσει τα κόμματα. Συγκεκριμένα, λόγω της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί σταδιακά προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 17.30 και μέχρι το τέλος της συγκέντρωσης. Επίσης, λόγω της κεντρικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Πεδίον του Αρεως θα πραγματοποιηθεί σταδιακά προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 17.00 και μέχρι το τέλος της συγκέντρωσης.

Παράλληλα, θα ισχύσουν μεταβολές στις συχνότητες των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών, λόγω των εκλογών, σήμερα και την Δευτέρα. Ειδικότερα, οι μεταβολές αφορούν λεωφορεία και τρόλεϊ για τις οποίες θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags