Facebook Pixel Θα την πάθουν από Ουαλούς!
Life
| 2011-02-19 20:51:00

Θα την πάθουν από Ουαλούς!

Θα την πάθουν από Ουαλούς!

Οι παρουσιαστές του Top Gear δέχονται απειλές για την ζωή τους.

Δεν βλέπω να την βγάζουν καθαροί φέτος οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May.

Μετά το συμβάν με το Μεξικό, την περασμένη Κυριακή έκαναν κάποια υποτιμητικά σχόλια για την Ουαλία. Σύμφωνα με το WhatsOnTv, οι τρεις παρουσιαστές του Top Gear φαίνεται ότι έχουνε λάβει απειλές για την ζωή τους για τα σχόλια αυτά, αφού κατά την διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου είχανε πει ότι τα γρήγορα αυτοκίνητα θα πρέπει να δοκιμάζονται στην Ουαλία αφού κανείς δεν ζει πλέον εκεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρεις παρουσιαστές τα βάζουνε με τους Ουαλούς αφού παλαιότερα ο May είχε δηλώσει ότι η γλώσσα τους είναι “επικίνδυνη και αρκετά μπερδεμένη.”

Φαίνεται ότι το τρίο του BBC έχει ανοίξει πολλές διαμάχες αφού πέρυσι είχε ξεκινήσει η ιστορία με τους Μουσουλμάνους και την μπούρκες που φορούσαν στο ειδικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο. Από το ίδιο επεισόδιο προσβεβλημένοι βγήκαν και οι Χριστιανοί επειδή το μωρό Stig είχε πάρει την θέση του Ιησού στην φάτνη.
Στην συνέχεια ήρθε η διαμάχη με τους Μεξικάνους και τώρα οι Ουαλοί. Μην ξεχνάμε και τι έχει αναφέρει ο Clarkson για την χώρα μας. Για να δούμε ποιος έχει σειρά στο μέλλον;

ΠΗΓΗ: www.autoblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags