Facebook Pixel Κάνει κρύο…
Life
| 2011-02-20 17:36:00

Κάνει κρύο…

Κάνει κρύο…

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με σχετικά χαμηλό υψόμετρο περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 6 έως 14 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική, από 9 έως 15 στη Νότια Ελλάδα και από 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα δυτικά σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα νοτιοδυτικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις με βροχές κυρίως από το βράδυ περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα γύρω ορεινά περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Πηγή: meteo.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags