21/02/11 - 10:58

Έφαγαν αρκούδα, στολίδι το κεφάλι της!

Απίστευτες σκηνές απανθρωπιάς και λεηλασίας εκτυλίχθησαν στο νομό Γρεβενών σύμφωνα με καταγγελία.

Έφαγαν αρκούδα, στολίδι το κεφάλι της!
31.201views 0shares

Άφωνα έμειναν τα μέλη της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ», όταν διαπίστωσαν ότι κάτοικοι της περιοχής έκαναν τραπέζι και για κυρίως φαγητό σέρβιραν αρκούδα, το κεφάλι της οποίας στόλιζε το τραπέζι!!! Μάλιστα φρόντισαν να την φωτογραφίσουν κιόλας πριν την μαγειρέψουν…

Σύμφωνα με το ''Έθνος'' το τραπέζι ήταν οργανωμένο με μυστικότητα και οι συμμετέχοντες ήταν γνωστά μέλη της κοινωνίας της πόλης. Ωστόσο το κοινό μυστικό κυκλοφόρησε και ένας κάτοικος της περιοχής βρήκε το θάρρος να τηλεφωνήσει στην περιβαλλοντική οργάνωση ''Καλλιστώ'' για να το καταγγείλει έστω και ανώνυμα.

Με τρεμάμενη φωνή ενημέρωσε τους ανθρώπους της οργάνωσης για το γεύμα, είπε πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τεκμηριώνει την καταγγελία και πως γνωρίζει τα ονόματα εκείνων που... έστησαν την όλη εκδήλωση. Πριν όμως προλάβουν να ρωτήσουν οτιδήποτε τα μέλη της οργάνωσης, τους έκλεισε το τηλέφωνο.
Η περιβαλλοντική οργάνωση απέστειλε σχετική επιστολή προς κάθε αρμόδια υπηρεσία της διεύθυνσης δασών της Περιφέρειας, του δασαρχείου, αλλά και του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

«Η άκρως παράνομη αυτή ενέργεια και παράλληλου “κανιβαλισμού” χαρακτηρίζει με τα πιο μελανά σημεία κάποιους ευυπόληπτους κατά τα άλλα πολίτες του νομού Γρεβενών ενώ η αναμενόμενη δημοσιοποίηση του περιστατικού πρόκειται χωρίς αμφιβολία να δυσφημίσει για άλλη μια φορά την κατά τα άλλα ελκυστική λόγω φυσικού κάλλους περιοχή των Γρεβενών» ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή: newsday.gr