21/02/11 - 18:16

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο!

Ο πατερ φαμίλιας έχει 39 γυναίκες και 94 παιδιά!

Η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο!
42.204views 0shares

H οικογένεια Χωραφά μπροστά της μοιάζει συνηθισμένη και ολιγομελής. 39 γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι ο μέχρι σήμερα απολογισμός του Pater Familia Ινδού. Ο κύριος Ziona Ghana είναι η κεφαλή της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο.

Τα μέλη της ζουν σε έα τεράστιο σπίτι, που μοιάζει με πολυκατοικία. Για να χωρέσουν όλοι το σπίτι στο χωριό Batwalk της Ινδία έχει 100 δωμάτια. Οι αμέτρητες γυναίκες του σύγχρονου Μαχαραγιά διαμένουν σε κοινόβια δωμάτια με πολλά κρεβάτια.

«Το σύστημα είναι απλό. Ο κ. Ghana απολαμβάνει την άνεση του διπλού κρεβατιού του, έχοντας στα γύρω δωμάτια τις πιο νέες γυναίκες του. Ένα ολόκληρο σύστημα βάζει πρόγραμμα στην γυναίκα που θα μοιραστεί μαζί του το κρεβάτικάθε φορά. Οι γηραιότερες μένουν φυσικά πια στα πιο απομακρυσμένα από εκείνον δωμάτια. Βλέπεις ο Ινδός ανήκει σε μια Σέχτα που επιτρέπει σε έναν άνδρα να παντρευτεί όσες γυναίκες επιθυμεί.

"Σήμερα αισθάνομαι σαν το εκλεκτό παιδί του Θεού. Εκείνος μου έδωσε τόσους ανθρώπους να προσέχω" αναφέρει ο κ. Ghana στην εφημερίδα Sun.

ΠΗΓΗ: t-life.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ