Facebook Pixel «Έστειλαν το μήνυμα… »
Life
| 2011-02-24 09:33:00

«Έστειλαν το μήνυμα… »

«Έστειλαν το μήνυμα… »

Στο γεγονός ότι οι φοιτητές που αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου σε ομιλία του στη Γερμανία έστειλαν το μήνυμα που ήθελαν, αναφέρεται στο σχόλιό του ο Γιώργος Τριανταφύλλου...

Ο πολιτικός που αντιμετώπισε τη μήνιν του κόσμου και μάλιστα νεαρών ανθρώπων, φοιτητών, αυτήν τη φορά δεν ήταν ο οποιοσδήποτε, αλλά ήταν ο πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου. Ελληνες φοιτητές διέκοψαν την ομιλία του και τον αποδοκίμασαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση και να περάσει το μήνυμα διαμαρτυρίας που θέλησαν οι φοιτητές αυτοί να μεταφέρουν στο πρόσωπο του προέδρου της ελληνικής κυβέρνησης για την πολιτική της.

Ολα αυτά δεν συνέβησαν στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό, στη Γερμανία, και δεν πρέπει να μας ξενίζει. Από το εξωτερικό έχουν ξεκινήσει πολλά ελληνικά κινήματα διαμαρτυρίας, από το εξωτερικό ξεκίνησε ένα κίνημα καταγγελίας και αντίστασης στη Χούντα, χωρίς να παρομοιάζουμε το καθεστώς εκείνο με το σημερινό, που έχει την αποδοχή και τη νομιμοποίηση του ελληνικού λαού.

Η ουσία, όμως, δεν είναι το πού έγινε η διαμαρτυρία κατά του πρωθυπουργού, αλλά ότι έγινε η διαμαρτυρία αυτή. Οτι ξεκίνησε η αποδοκιμασία ακόμη και ευθέως προς τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου λόγω βεβαίως των σκληρών και άδικων μέτρων της κυβέρνησής του, που ως στόχο έχουν ένα και μοναδικό, να περισώσουν το διεθνές κεφάλαιο και τις επενδύσεις του στη χώρα και όχι βεβαίως να περισώσουν τους Ελληνες πολίτες που καθημερινά βυθίζονται και επιστρέφουν σε εργασιακό μεσαίωνα με μια σειρά νόμων που ψηφίζει η σοσιαλιστική κυβέρνηση και που δεν είναι όλοι κατ’ επιταγή της τρόικας και της διεθνούς επιτήρησης. Τέτοιο σοσιαλισμό δεν τον περιμέναμε ποτέ και φανταζόμαστε ότι θα τρίζουν και τα κόκαλα Ελλήνων και ξένων σοσιαλιστών της ιστορίας από αυτόν τον τύπο σοσιαλισμού που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

Η ουσία, όμως, λέμε και πάλι είναι η πράξη των Ελλήνων φοιτητών που αποδοκίμασαν τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Αυτή είναι η ουσία, αυτό είναι που μένει και που στέλνει το μήνυμα πως ακόμη και αν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, των οποίων ηγούνται κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν συμβιβαστεί και σιωπούν, ο λαός δεν κάνει το ίδιο και αργά ή γρήγορα θα εξεγερθεί.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags