Facebook Pixel Αλκοολικός από τα «γεννοφάσκια» του!
Life
| 2011-02-24 13:46:00

Αλκοολικός από τα «γεννοφάσκια» του!

Αλκοολικός από τα «γεννοφάσκια» του!

Ο Ντέιβιντ Άρκετ έχοντας μόλις βγει από κέντρο αποτοξίνωσης, είναι έτοιμος να αντικρίσει τον κόσμο «καθαρός», αποκομμένος για τα καλά από το γεμάτο αλκοόλ και ναρκωτικά παρελθόν του.

Νηφάλιος πλέον από τις 29 Δεκεμβρίου του 2010, ο 39χρονος ηθοποιός και ο για 11 χρόνια σύζυγος της Κόρτνεϊ Κοξ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και μίλησε για όλα όσα άφησε πίσω και για τον εθισμό του.

«Στην ηλικία των τεσσάρων ήπια την πρώτη μου μπύρα», αποκαλύπτει στην 57χρονη Όπρα, και προσθέτει: «Ήμουν στο υπόγειο με το μπαμπά μου και η μπύρα ήταν εκεί. Απλώς την άρπαξα και την ήπια. Και αυτό το θυμάμαι χαρακτηριστικά. Ήταν μάλιστα μια από τις πρώτες μου παιδικές μνήμες».

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς, αυτά που λέει στη συνέχεια ο ηθοποιός πραγματικά σοκάρουν: «Σοβαρά τώρα. Πρέπει να ξεκίνησα το ποτό στην ηλικία των 12 χρονών. Στην ηλικία των οκτώ από την άλλη έκλεψα από τον πατέρα μου χασίς».

Σύμφωνα, επίσης, με τον ηθοποιό, μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης με τη θέλησή του στις δύο Ιανουαρίου του 2010 και έπειτα από την επιμονή της αδελφής του, Πατρίσια Άρκετ, και της εν διαστάσει συζύγου του, Κόρτνεϊ Κοξ με την οποία έχει αποκτήσει μια έξι χρονών κορούλα, την Κόκο.

Πάντως, απ’ όταν ξεκίνησε τη θεραπεία για αποτοξίνωση, φαίνεται ότι ο Άρκετ και η 46χρονη Κοξ τα πάνε πολύ καλά και έχουν γίνει και φιλαράκια. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags