Facebook Pixel Γιατί δεν κάνετε σεξ;
Life
| 2011-02-24 16:55:00

Γιατί δεν κάνετε σεξ;

Γιατί δεν κάνετε σεξ;

Γιατί δεν κάνετε πια σεξ; Τι φταίει; Εσείς, εκείνος, και οι δυο μαζί ή μήπως οι συγκυρίες;

Οκτώ διαφορετικά προβλήματα υψώνουν έναν τοίχο ανάμεσά σας την ώρα που ξαπλώνετε στο κρεβάτι! Αναγνωρίστε τα και βρείτε τη λύση που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας! Όπως γραφεί η Espresso αυτά τα λάθη είναι:

1. Αποφεύγετε τις διαφωνίες

«Στην πρώτη μακροχρόνια σχέση μου, τσακωνόμασταν σπάνια» αποκαλύπτει η Μαρία, 35 ετών. «Τότε νόμιζα ότι αυτό σημαίνει πως η σχέση μας βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση. Τελικά, πολύ σύντομα καταλήξαμε να μην κάνουμε σεξ» συμπληρώνει. Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι ένδειξη πολιτισμού να κρατάτε τις εντάσεις μακριά από τη σχέση σας, όμως στην πραγματικότητα οι άλυτες διαφωνίες συσσωρεύονται για να κάνουν τελικά κακό στην ερωτική ζωή σας. Αν δεν νιώθετε άνετα με τον σύντροφό σας ώστε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί, τότε δεν θα νιώθετε άνετα να ξαπλώσετε μαζί του και φυσικά να απολαύσετε τη διαδικασία.

Η λύση: πάρτε μια βαθιά ανάσα και μιλήστε γι’ αυτό που σας απασχολεί. Οι διαφωνίες πολλές φορές μπορεί να εξελιχθούν σε «παιχνίδι αποπλάνησης» που θα σας οδηγήσει τόσο στην επίλλυση των προβλημάτων όσο και στην απόλαυση.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags