Facebook Pixel Οι Maiden βάζουν… φωτιά στη Μαλακάσα!
Life
| 2011-02-24 20:51:00

Οι Maiden βάζουν… φωτιά στη Μαλακάσα!

Οι Maiden βάζουν… φωτιά στη Μαλακάσα!

Headliners στο Sonisphere Festival θα είναι οι Iron Maiden στις 17 Ιουνίου!

Οι εκπρόσωποι του μουσικού ρεύματος που κυριάρχησε και συνεχίζει να κυριαρχεί από τα 80’s, δηλαδή του Heavy Metal, θα εμφανιστούν στο Terra Vibe μαζί με άλλα ηχηρά ονόματα, όπως οι Slipknot, και οι Mastodon, ενώ μεταξύ των support groups θα βρίσκονται οι Gojira, και οι Virus.

Η βρετανική μπάντα με τους αγέραστους μουσικούς της, αναμένεται να βάλει… φωτιά στη Μαλακάσα, όπως έκανε 3 χρόνια πριν στον ίδιο χώρο, σε μία συναυλία όπου έμεινε στην ιστορία! Και αυτό γιατί ακούστηκε η υπέρτατη κομματάρα, το Rime of the Ancient Mariner μαζί με άλλα τραγούδια σταθμούς στην καριέρα του συγκροτήματος! Δεν είναι λίγο πράγματα άλλωστε να ακούς στην έναρξη της συναυλίας τον ιστορικό πολεμικό λόγο του Τσώρτσιλ και στη συνέχεια να σε απογειώνουν με το Aces High.

Αυτή τη φορά, οι Maiden έρχονται στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας The Final Frontier World Tour. Ωστόσο, αυτό που περιμένει από αυτούς το ελληνικό κοινό και θα τους το ζητάει σε κάθε εμφάνισή τους, είναι ένα και μόνο κομμάτι! Αυτό δεν είναι άλλο, από το Alexander the Great! Τόσα χρόνια έρχονται στην Ελλάδα και ο Μεγαλέξανδρος δεν έχει τραγουδηθεί ποτέ από το στόμα του Bruce Dickinson…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags