Facebook Pixel Έρχονται οι Ράμπο των εισιτηρίων
Life
| 2011-02-26 14:55:00

Έρχονται οι Ράμπο των εισιτηρίων

Έρχονται οι Ράμπο των εισιτηρίων

Παγανιά θα βγει από τις Αρχές Απριλίου στους δρόμους το Σώμα Ελεγκτών Κομίστρου του οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα υπάρχει το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα αντικαταστήσει το χάρτινο και θα δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να πληρώνει το αντίτιμο με πολλούς τρόπους.
Έρχονται οι Ράμπο των εισιτηρίων

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο θα έχει τη μορφή πιστωτικής κάρτας και θα μπορούν οι επιβάτες να ανεφοδιάζονται με μονάδες είτε μέσω των αυτόματων μηχανημάτων πώλησης είτε από τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες θα βάζουν χρήματα στην κάρτα του και θα μπορεί να κάνει τις μετακινήσεις του.

Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω διαδικτύου όπου οι επιβάτες μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας θα μπορούν να πληρώσουν μέσω πιστωτικής κάρτας μονάδες και έτσι να εξασφαλίσουν όσες μετακινήσεις επιθυμούν. Από το διαδίκτυο ο επιβάτης θα λαμβάνει έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορεί να μετακινείται αλλά και να τον επιδεικνύει σε περίπτωση ελέγχου.

Όλα αυτά έχουν ως στόχο τον έλεγχο της εισιτηριοδιαφυγής και είναι όπλα στη μάχη κατά της λαθρεπιβίβασης. Για αυτό το λόγο έρχονται από τον Απρίλιο οι ράμπο στα λεωφορεία, μία ομάδα που θα αποτελείται από 200 άτομα από εργαζόμενους μέσα από τις αστικές συγκοινωνίες και φυσικά δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό.

Πηγή: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags