Facebook Pixel O καιρός σήμερα
Life
| 2011-02-27 08:35:00

O καιρός σήμερα

O καιρός σήμερα

Βροχές, χιονόνερο ή χιόνι και πολύ κρύο τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα σε όλη τη χώρα.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, τοπικές βροχές στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Αιγάιο, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνηαα και λίγα χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές, περιμένουμε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011. Τα φαινόμενα στην Κρήτη θα είναι τοπικά ισχυρά, ενώ στην υπόλοιπη χώρα τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 4 έως 14 στην Δυτική Ελλάδα, από 2 έως 8 – 9 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 6 στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και από 5 έως 13 βαθμούς στο υπόλοιπο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα όπου θα επικρατήσουν ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Πατραϊκό θε επικρατήσει ανατολικό ρεύμα εντάσεων έως 6 μπ.

Νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές κατά τόπους, χιονόνερο στα βόρεια και ασθενείς χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα ορεινά – ημιορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 5. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, καθώς και πρόσκαιρης χιονόπτώσης στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags