27/12/10 - 15:14

Θύμα απαγωγής η Πετρούλα

Δύσκολες στιγμές έζησε το γνωστό μοντέλο Πετρούλα Κωστίδου στη Θεσσαλονίκη όταν τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστος άνδρας την απείλησε με όπλο ζητώντας της να τον ακολουθήσει.

Θύμα απαγωγής η Πετρούλα
57.713views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr είναι και στο Nations League με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Πετρούλα στους αστυνομικούς , φαίνεται να την ακολουθούσε αρκετή ώρα στο δρόμο. Η Πετρούλα κατευθυνόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου είχε ραντεβού με το φίλο της.

Μόλις έφτασε και σταμάτησε δίπλα σε ένα περίπτερο, που ήταν το σημείο του ραντεβού της, τότε ο άγνωστος άνδρας την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής, της έβαλε το πιστόλι στην κοιλιά και της είπε χωρίς να φωνάξει να πάει μαζί του.

Εκείνη την ώρα όμως εκτός από τον περιπτερά που βγήκε έξω αφού είδε το περιστατικό, έφτασε και ο φίλος της. Τότε ο νεαρός άνδρας το έβαλε στα πόδια, παρόλο που τον καταδίωξαν όμως, δεν κατάφεραν να τον πιάσουν. Το νεαρό μοντέλο που υπέστη σοκ από το περιστατικό όταν ηρέμησε πήγε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα με τους γονείς της και ανέφερε το γεγονός.

Οι αστυνομικοί μάλιστα της έδειξαν πάνω από 30 φωτογραφίες υπόπτων μήπως αναγνωρίσει κάποιον από αυτούς αλλά τελικά κανείς δεν της θύμισε τον επίδοξο απαγωγέα της. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν αποκλείεται ο νεαρός να ήταν και μανιακός θαυμαστής του μοντέλου.

Πηγή: newsbomb.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ