Facebook Pixel Τώρα και συνδρομητικό YouTube!
Life
| 2011-02-28 23:03:00

Τώρα και συνδρομητικό YouTube!

Τώρα και συνδρομητικό YouTube!

Συνδρομητική υπηρεσία για το YouTube σχεδιάζει να λανσάρει η Google στην Βρετανία.

Η Google σχεδιάζει το λανσάρισμα συνδρομητικής υπηρεσίας για το YouTube στην Ευρώπη, πριν επεκταθεί στις Η.Π.Α, ξεκινώντας από την Βρετανία. Η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις κινηματογραφικές εταιρείες του Χόλιγουντ εδώ και μήνες για το θέμα αυτό.

Η εφημερίδα New York Post, επικαλούμενη πηγές από τα υψηλά κλιμάκια ττων εταιρειών, έγραψε σχετικά:"Η Google θα διαθέσει 100 εκατομμύρια δολάρια για την εξασφάλιση συμφωνιών περιεχομένου με την κινηματογραφική βιομηχανία και άλλους παρόχους περιεχομένου προκειμένου να εμπλουτίσει την υπηρεσία της με κάτι παραπάνω από τα προσωπικά βίντεο τα οποία είναι αναρτημένα στο YouTube.

Ένα άλλο στέλεχος εταιρείας του Χόλιγουντ συνέδεσε την πορεία των συμφωνιών αυτών με την στάση της Google κατά της πειρατείας.

Η υπηρεσία θα είναι παρόμοια με τις υπηρεσίες που προσφέρουν το Netflix και το Amazon. To Netflix γνωρίζει γρήγορη ανάπτυξη στον Kαναδά και τις H.Π.Α. αλλά δεν έχει περάσει ακόμα τον Ατλαντικό. Αντιθέτως το Amazon εξαγόρασε τον περασμένο μήνα την εταιρεία Lovefilm η οποία δραστηριοποιείται στην Βρετανία, την Γερμανία, την Σουηδία, την Νορβηγία και την Δανία και παρέχει υπηρεσίες μετάδοσης βίντεο μέσω διαδικτύου.

ΠΗΓΗ: adslgr.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags