28/02/11 - 23:36

Αρνήθηκε να πετάξει με γυναίκα πιλότο

Δεν έφτανε η ομίχλη που είχε ήδη καθυστερήσει τη πτήση Indigo 6E 179, ένας Ινδός άρχισε να ωρύεται όταν άκουσε από τα μεγάφωνα ότι ο πιλότος ήταν γένους θηλυκού. Διαβάστε την κατάληξη της ιστορίας

Αρνήθηκε να πετάξει με γυναίκα πιλότο
33.508views 0shares

Για 40 ολόκληρα λεπτά καθυστέρησε μια πτήση αφού το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο του Δελχί.

Δεν έφτανε η ομίχλη που δυσχέραινε τη κατάσταση ήρθε και ένας επιβάτης έξαλλος και αναστατωμένος φωνάζοντας ότι δεν θέλει να πετάξει με γυναίκα πιλότο!

Το περιστατικό συνέβη στη πτήση Indigo 6E 179, η οποία κανονικά ήταν να αναχωρήσει στις 8:10 το πρωί ενώ μέχρι τις 9:40 το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμα καθηλωμένο στο αεροδρόμιο.

"Εκεί που πέρασε η ομίχλη και λέγαμε επιτέλους θα πετάξουμε, οι πόρτες άνοιξαν ξανά καθώς ένας μεσήλικας αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο πιλότος είναι γένος θηλυκού", είπε μια επιβάτης.

Ο άνδρας ταράχτηκε όταν από το μεγάφωνο άκουσε μια γυναικεία φωνή να του ανακοινώνει ότι για σήμερα εκείνη θα ήταν ο πιλότος ενώ τους ευχήθηκε καλό ταξίδι όπως συνηθίζεται.

Τότε ο άρχισε να φωνάζει "Δε θέλω να πεθάνω! Αυτή δε μπορεί να κάνει καλά ένα σπίτι πως θα τα βγάλει πέρα με το αεροπλάνο;!"
Μάλιστα κάλεσε τις αεροσυνοδούς και άρχισε να αντιδρά ενώ κλήθηκε η ασφάλεια και τον έβγαλε από το αεροπλάνο.

Ο άνδρας ησύχασε μόλις του είπαν πως μπορεί να φύγει από το αεροπλάνο με τις αποσκευές του.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου δήλωσε ότι ο άνδρας δεν είχε σώας τας φρένας του.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr