Facebook Pixel Αρνήθηκε να πετάξει με γυναίκα πιλότο
Life
| 2011-02-28 23:36:00

Αρνήθηκε να πετάξει με γυναίκα πιλότο

Αρνήθηκε να πετάξει με γυναίκα πιλότο

Δεν έφτανε η ομίχλη που είχε ήδη καθυστερήσει τη πτήση Indigo 6E 179, ένας Ινδός άρχισε να ωρύεται όταν άκουσε από τα μεγάφωνα ότι ο πιλότος ήταν γένους θηλυκού. Διαβάστε την κατάληξη της ιστορίας

Για 40 ολόκληρα λεπτά καθυστέρησε μια πτήση αφού το αεροπλάνο αναγκάστηκε να παραμείνει καθηλωμένο στο αεροδρόμιο του Δελχί.

Δεν έφτανε η ομίχλη που δυσχέραινε τη κατάσταση ήρθε και ένας επιβάτης έξαλλος και αναστατωμένος φωνάζοντας ότι δεν θέλει να πετάξει με γυναίκα πιλότο!

Το περιστατικό συνέβη στη πτήση Indigo 6E 179, η οποία κανονικά ήταν να αναχωρήσει στις 8:10 το πρωί ενώ μέχρι τις 9:40 το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμα καθηλωμένο στο αεροδρόμιο.

"Εκεί που πέρασε η ομίχλη και λέγαμε επιτέλους θα πετάξουμε, οι πόρτες άνοιξαν ξανά καθώς ένας μεσήλικας αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο πιλότος είναι γένος θηλυκού", είπε μια επιβάτης.

Ο άνδρας ταράχτηκε όταν από το μεγάφωνο άκουσε μια γυναικεία φωνή να του ανακοινώνει ότι για σήμερα εκείνη θα ήταν ο πιλότος ενώ τους ευχήθηκε καλό ταξίδι όπως συνηθίζεται.

Τότε ο άρχισε να φωνάζει "Δε θέλω να πεθάνω! Αυτή δε μπορεί να κάνει καλά ένα σπίτι πως θα τα βγάλει πέρα με το αεροπλάνο;!"
Μάλιστα κάλεσε τις αεροσυνοδούς και άρχισε να αντιδρά ενώ κλήθηκε η ασφάλεια και τον έβγαλε από το αεροπλάνο.

Ο άνδρας ησύχασε μόλις του είπαν πως μπορεί να φύγει από το αεροπλάνο με τις αποσκευές του.

Ένας υπάλληλος του αεροδρομίου δήλωσε ότι ο άνδρας δεν είχε σώας τας φρένας του.

ΠΗΓΗ: www.news247.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags