Facebook Pixel «Μου πρόφεραν 150.000 ευρώ»!
Life
| 2011-03-01 16:29:00

«Μου πρόφεραν 150.000 ευρώ»!

«Μου πρόφεραν 150.000 ευρώ»!

Νέα στοιχεία βαραίνουν τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς ο κεντροαριστερός βουλευτής, Τζίνο Μπουκίνο αποκάλυψε πως τον δωροδόκησαν για να τον στηρίξει…

Ο 63χρονος Τζίνο Μπουκίνο, μέλος του «Δημοκρατικού Κόμματος», ισχυρίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ότι του προσφέρθηκαν 150.000 ευρώ για να εγκαταλείψει την προοδευτική παράταξη και να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μάλιστα, υπογράμμισε επίσης πως: «Μου πρόσφερε 150.000 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της επόμενης προεκλογικής εκστρατείας και μου εγγυήθηκε ότι πρόκειται σίγουρα να επανεκλεγώ, σε περίπτωση που αποφασίσει να στηρίξει την πλειοψηφία του Καβαλιέρε».

«Δεν θεωρώ σωστή αυτή την αγοραπωλησία βουλευτών, η τύχη εκατομμυρίων ατόμων δεν μπορεί να εξαρτάται από τέτοιου είδους πρακτικές», πρόσθεσε ο Μπουκίνο, ο οποίος εξελέγη από τους απόδημους Ιταλούς που ζουν στον Καναδά.

Ο κεντροαριστερός πολιτικός, που δημοσιοποίησε την όλη ιστορία, επιμένει ότι μπορεί να προσκομίσει, ως αποδεικτικά στοιχεία, τις κλήσεις και τα μηνύματα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο. 

Η εισαγγελία της Ρώμης ξεκίνησε έρευνα και είναι πιθανό, τις αμέσως επόμενες ημέρες, να καλέσει να καταθέσουν τους απευθείας ενδιαφερόμενους.

Από την μεριά του, ο εκπρόσωπος του κεντροδεξιού κόμματος «Λαός της Ελευθερίας», Ντένις Βερντίνι (ο Μπουκίνο ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε μαζί του) ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τον εν λόγω βουλευτή και είναι έτοιμος να καταγγείλει οποιονδήποτε κάνει λόγο για χρηματικές προσφορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags