Facebook Pixel "Στραβοκοίταξε" τον Πάγκαλο και κατέληξε στο τμήμα! (ΑUDIO)
Life
| 2011-03-01 16:43:00

"Στραβοκοίταξε" τον Πάγκαλο και κατέληξε στο τμήμα! (ΑUDIO)

"Στραβοκοίταξε" τον Πάγκαλο και κατέληξε στο τμήμα! (ΑUDIO)

Γεγονότα που το άκουσμα τους παραπέμπει σε άλλες εποχές, είναι αυτά που διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ένας απλός πολίτης ότι συνέβησαν, στην «συνάντηση» που είχε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο κύριος Β. στην τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», έζησε μια απίστευτη εμπειρία, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Ενώ οδηγούσε έπεσε στην προσοχή του ένα όχημα το οποίο συνοδευόταν από μοτοσικλετιστές. Πλησιάζοντας λοιπόν το εν λόγο αυτοκίνητο σε πολύ κοντινή απόσταση, αντίκρισε έκπληκτος τον Θεόδωρο Πάγκαλο να κάθεται αναπαυτικά. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να κουνήσει το κεφάλι του απαξιωτικά και να αποχωρήσει.

Η συνέχεια του περιστατικού είναι πραγματικά «μοναδική». Μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα που μετέφερε τον Θεόδωρο Πάγκαλο πλησίασε τον νεαρό μοτοσικλετιστή και ακολούθησε λογομαχία. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αντιμετώπισε τον απλό πολίτη, που τόλμησε να εκφράσει το σχόλιο του, ως υποδεέστερο που θα πρέπει να μάθει να μην τα βάζει με τους «ανωτέρους» και μάλιστα, πάντα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τον εξύβρισε.

Εν συνεχεία, άνδρες της ασφαλείας του κ. Πάγκαλου, τον προσέγγισαν και του έδειξαν το δρόμο προς το αστυνομικό τμήμα, εκεί όπου τον οδήγησαν προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή ο καταγγέλλων, χαρακτηριστική είναι η φράση του Αντιπροέδορυ της κυβέρνησης: «Τώρα θα νιώσεις τη βία του Κράτους. Να συλληφθεί ο κύριος!».

Ακούστε τα όσα κατήγγειλε στον «Κίτρινο Τύπο»:

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags