Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-03-02 08:35:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Απ' όλα έχει ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Κρύο, βροχές, καταιγίδες, χιόνια! Διαβάστε αναλυτικά τη σημερινή πρόγνωση...

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τη Θράκη, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και χιόνοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας και της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο, περιμένουμε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011. Τις βραδινές ώρες ο καιρός στη Θράκη θα παρουσιάσει επιδείνωση με χιονόνερο ή χιόνι κατά τόπους, ενώ τοπικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά στη Δ. Μακεδονία και τη Θράκη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 4, από 4 έως 10 στην Ήπειρο, από 6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 3 έως 11 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 3 έως 9 στο Βόρειο Αιγαίο και από 7 έως 15 - 16 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωικές περιοχές και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα βορειότερα τμήματα σχεδόν θυελώδεις μέχρι θυελλώδεις, ενώ σχεδον θυελλώδεις μέχρι θυελλώδεις νότιοι - νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο. Παράλληλα στον Πατραϊκό θε επικρατήσει ενισχυμένο ανατολικό ρεύμα εντάσεων 7 - 8 μπ.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι και παροδικές χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και στα δυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 6. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές τις απογευματινές – βραδινές ώρες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags