Facebook Pixel Φθηνά την γλίτωσαν!
Life
| 2011-03-02 16:39:00

Φθηνά την γλίτωσαν!

Φθηνά την γλίτωσαν!

Εκτός κινδύνου οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στη συμπλοκή στου Ρέντη. Τους επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής. 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών ανδρών της ομάδας της ΔΙΑΣ με κακοποιούς στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της Λαχαναγοράς Ρέντη.

Το συμβάν έγινε δίπλα στη συμβολή των οδών Περικλέους και Παντελή Νικολαΐδη, στις 18:50 το απόγευμα της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν κλεμμένο ΙΧ, μάρκας Volvo, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα ύποπτα για ληστεία, λίγη ώρα νωρίτερα στη λεωφόρο Δημοκρατίας 337 στο Μενίδι.

Ξαφνικά δύο από τους επιβάτες του αυτοκινήτου άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αποτέλεσμα της ένοπλης συμπλοκής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός δύο αστυνομικών, 22 και 23 ετών, και ο τραυματισμός δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Αμέσως εκτυλίχθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Το κλεμμένο Volvo βρέθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη. Εντός του οχήματος, που είχε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, με τα οποία, πιθανότητα, οι δράστες «γάζωσαν» τους αστυνομικούς.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags